Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Bütün Dünya Bunu İstiyor: Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Aynı Projede!

Bütün Dünya Bunu İstiyor: Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Aynı Projede!
 

Arjantin'den başlatılan TT sonucudur


Her ay yeniden hiç bıkmadan usanmadan TT yapan hayranlar, Şubat ayında tekrar muhteşem bir TT yaptılar. Hazal Kaya’nın Hindistan’da yaptığı söyleşide gazetelere verdiği açıklamaya göre: “Çağatay Ulusoy ile aynı projede tekrar bir araya gelmek isterim” dediğini yakından takip ettim.

Tıpkı onun gibi düşünüyorum!

Bu proje cesaret işidir!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy “Adını Feriha Koydum” dizisi ile dünyada efsane çift olarak anılmaya başladılar. Kariyerlerinin daha başında bu etkiyi yaratacaklarını bilmeden başlayan bu serüven şimdi bakın nereye geldi. Fakat yapımcıların korktukları şeyin başında, seyircinin Hazal ve Çağatay’ın yeni rol karakterlerinde Feriha ve Emir’in etkilerini taşıyacaklarıdır.

Oysa aradan yıllar geçmiş ve her iki oyuncu da kariyerlerine yeni tuğlalar koyarak şöhretlerini “İmparatorluk” seviyesine ulaştırmıştır. Canlandırdıkları roller, aldıkları eğitimler her sene artmış ve onlar artık dönülmez bir noktaya gelerek “şöhretlerini yönetmeye” başlamışlardır.

Hazal Kaya’nın hali hazırda sürmekte olan bir dizi projesi var. Bizim Hikaye. Bu dizide başrolü paylaştığı Burak Deniz ile de çok güzel bir etki yakaladı. Ama efsane çift kategorisine daha ulaşamadılar. Biliyorum ve sizlerde biliyorsunuz ki iki proje birbirinden çok farklı, bu da efsane çift olmak için Filiz ve Barış’a yetmiyor.

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi Netflix için çekimlerin başlamasına çok az kaldı. Çağatay da bir dizi projesine 20 bölüm imza attı. Bu sebepten ki her iki yıldızın bir dizi projesinde bir araya gelmeleri şimdilik imkansız…

Ama zaten artık 7 yılda hayranlar bunun farkına vardılar!

Gerek okudukları köşe yazılarından, gerek artık sektörün farkına vardıklarındandır ki şimdilik aynı dizide Hazal-Çağatay ikilisini bir arada göremeyeceklerini biliyorlar. İstedikleri sinema perdesinde geçecek yepyeni bir hikaye ile bu çiftin tekrar bir efsane çift yaratmaları, yaşatmalarıdır.

Yapımcılar bunu riskli gördükleri için bu tarz bir projeye imza atmaktan çekiniyorlar. Oysa çok lezzetli aşk kokulu ve dokulu nice senaryo bulabilirler. İsterlerse ben de hazırda var! Okumak isteyen ile paylaşırım. Tabi bir taraftan sektörün içerisinde emeği geçen senaristler var. Hep aynı insanların dilinden, gönlünden geçenleri izliyoruz. Bunun arkasında yakın çevre bağlantıları, “ahbap- çavuş” ilişkileri var.

Oysa bu proje gerçekten cesaret isteyen, hayranların dilini, istediğini, ne dediğini anlayan kalemler tarafından yazılmalıdır. Sıradan bir sinema projesi olamaz!

Uyarlama hiç olmaz!

Ne dersiniz sayın yapımcılar?

Buna cesareti olan var mı? Hazal ve Çağatay’ın bu projeye gönülden destek verdiklerini gazetecilere yaptıkları açıklamalardan biliyoruz. Şimdi sıra sizde! Bunu istediğinizden emin misiniz?

Mart TT’si için geri sayımı hayranlar başlatacaklar, siz de bir bakın bakalım ne yapabilirsiniz?

Hayatta ne istediğinizi bilmeniz dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..