Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Büyüdükçe küçülenler

Büyüdükçe küçülenler
 

Tek vasfı diploması olanların karakter yoksunluklarına şahit olarak geçen günlerimize rağmen, akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz. Önündeki ünvan sıralamasının uzunluğundan mest olup adını unutanların, adaletten yoksun gövde gösterileri başarmaya dair olan şevkimizi kırıyor. Maruz kaldığımız haksız muameleler bizi hayallerimizden soğutup, elimizdekileri tüketmek dışında hedefi olmayan insanlar haline getiriyor.

Başkalarının büyümesi için ezildiklerini iddia edenler, geçmiş ezik yıllarının intikamını bugünlerinden alıyorlar. Uğradığı haksızlıkların bir tık azını uygulayınca kendilerini melek ilan edebilecek kadar da uçuk fikirliler bunlar.

Ünvanla birlikte paraya da doymayanlar yozlaşan toplumun en tehlikeli insanları. Tek derdi para olan eğitimcilerin insan yetiştirmek için görevlendirilmesi ile, eğitilmeyen ama çok güzel öğütülen bir toplum yetişiyor. Hastalara banknot ve bozuk para ayrımı yaparak tedavi uygulayan hekimler yetişiyor. Kaliteli ünvanlar , kalitesiz insanların ellerinde çıkar aracı olarak kullanılıyor. Kaliteli insanlarsa yıldırma politikalarına kurban edilip, potansiyel başarılarından mahrum bırakılıyor.

Büyüdükçe küçülenlerin besle besle, doyurulamayan egolarını baş tacı yaptığı ve imza yetkilerini tehdit unsuru olarak kullandığı ortamlarda güvenilir boş kağıtlara ihtiyacımız var. Sizce de küçük bedenine büyük karakterler sığdıran, ünvanla bozulmamış genç insanların ; mevkisini sadece kendi çıkarları için kulananları yerlerinden etmelerinin zamanı gelmedi mi?

 
Toplam blog
: 13
: 139
Kayıt tarihi
: 13.06.15
 
 

Zorla değil ama, zorluklarla eğitilen ve bitti sanıldığında zorlukların yeni başladığı doktorluk ..