Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '21

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

BÜYÜK ACI

BÜYÜK ACI

Milliyet Blog yazarlarından kardeşim Refik Başdere yakalandığı Corona Virüs nedeniyle dün sabaha karşı yoğun bakımda hayatını kaybetti.Vrüs aciğer ve böbrekleri tahrip etmiş yaşasaydı yatalak kalacaktı.Birinci aşıyı olmuştu ikinci aşinın yapılmasına 3 gün kala buelim hastalık yakaladı nurlar içinde yatsın,acımız büyük.

Erzurum doğumlu olan kardeşim babamın memuriyeti dolayısı ile Ankaraya geldi ve yüksek tahsilini Hacettepe Üniversitesinde yaptı.Evlendikten sonra bir oğlu bir de kızı oldu, şimdi kızından bir kız torunu var onu çok severdi.

Dış İşleri Bakanlığı Merkez teşkilatında görev yaptı, sonra Halep Başkonsolosluğunda idari ateşe, Kölnde İdari Ateşe, Viyanada İdari Ateşe, Mainzda Konsolos yardımcılığı görevlerini yürüttü.İyi derecede Almanca ve İngilizce biyiyordu.

Yardıma muhtaç çocuklara parasız Almanca ve İngilizce dersleri Verdi.Çok yönlü kardeşimin sesi çok güzeldi saz çalıp şarkılar söğlerdi. Güzel yazı ve şiirler yazardı hatta onları   kitap halinde bastıracaktı ama ömrü vefa etmedi ama vasiyeti var oğlu bastıracak.

Cenazesi için maalesef Ankaraya gidemedik bizim yerimize Ankaradaki oğlum katılacak. Cenazesine oğlum yeğenim oğlu eşi, damadı ve kızı katılmışlar nurlar içinde yat kardeşim seni hiç unutmayacağız ve daima dua edeceğiz.Aziz ayda gittin Allah gani gani rahmet etlesin.

NAHİDE ÇELEBİ

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..