Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

Büyük Adama duyulan Sevgi

Büyük Adama duyulan Sevgi
 

Ürdün Kralı 2. Abdullah İbn Al Hussein, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti. Ürdün Kralı 2. Abdullah İbn Al Hussein, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyetin Anıtkabir ziyareti Aslanlı Yol'daki yürüyüşle başladı. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunan Kral 2. Abdullah, saygı duruşu sırasında duygulanarak ağladı. Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren Kral 2. Abdullah, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

(Gazeteden alıntı)

Dünyadaki liderlerin hakkında  söyledikleri bizim için çok büyük bir onur ama bilen için tabii.

Atatürk' ü unutturmaya çalışanlar, Anıtkabir'e girmeye çalışanları engellenmesini sağlayanlar Kralın gözyaşlarına bakıp düşünsünler bir kez bu ağlama ne anlama geliyor?

Anıtkabir'e gitmeyi zul sayanlar var bu ülkede ancak Mustafa Kemâl' in izinden giden ve onun değerlerini yaşatacak olan birçok insan da var bunu asla unutmasınlar.

Atatürk' ü ne kadar karalamaya çalışırlarsa çalışsınlar ( ki bu asılsız karalamalar asla bizleri yıldırmayacak) bizler onun bu ülke için yaptıklarını asla unutmayacağız ve de unutturmayacağız.

Dünyaya her yüz yılda bir dahi gelir. Bu yüzyılın dahisi maalesef Türklere nasip olmuştur. Çanakkale’de karşımıza Mustafa Kemal adında bir Türk subayı çıkmıştır.

Loyd George

 

 

Hâdiye Kaptan

 Kral Anıtkabir'de ağladı 

 

 
Toplam blog
: 467
: 145
Kayıt tarihi
: 16.05.11
 
 

Güzel Sanatlara tutkulu, Türk sanat müziği hayranı,  deniz ve İstanbul âşığı şiiryazar bir fâni....