Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '10

 
Kategori
Siyaset
 

Büyük bir ayıp

Büyük bir ayıp
 

“AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı'na seçilmesinin önünü açacak önergeye CHP’li Birgen Keleş’in ret oyu verdiğini, MHP’li Tuğrul Türkeş’in de oylamaya katılmadığını öğrenince, ‘yazıklar’ olsun dedim.

Eğer bu haber doğruysa gerçekten yazıklar olsun. –ki böyle bir yazarın da yanlış yazabileceğini veya yalan yazabileceğini düşünmek bile çok zor. Eğer yalan ise cevap versinler.

Peki, soruyorum şimdi: Biz ülke içinde nasıl birlik olup da teröre karşı savaşacağız? Biz nasıl olup da Ortadoğu’da güçlü olacağız? Biz nasıl olup da Kuzey Irak’ta bir devlet kuruluşuna karşı koyacağız? Biz nasıl olup da dünyayı yöneten güce karşı duracağız? Bu ülke nasıl payidar kalacak? Nasıl bu cumhuriyete sahip çıkılacak?

Bu ülke için kimler çalışıyor kimler çalışmıyor açıkça ortada…

Haydi içeride birbirimizle tartışmalarımız ve görüş ayrılıklarımız oldu, bu gayet normaldir. Ancak dışarıya karşı asla parçalı duramayız. Biz kimlere oy vermişiz?

Türkiye 46'ya karşı 47, yani bir oy farkla kazanmış.

Sormazlar mı insana (adama diyecektim ama, Birken Keleş bayan), bir Türk vatan evladının Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı koltuğuna aday olduğunda oy vermeyecektin de, Türkiye’nin hangi meselesini Avrupa mahfillerinde savunmak için bu göreve talip oldun? Bu gariban ülkenin halkından toplanan vergileri yol ve otel harcırahları olarak harcayarak Avrupa’lara gidip geliyorsunuz da, siz oralarda ne iş yapıyorsunuz? Ülkenin hangi meselesine sahip çıkıyorsunuz?

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..