Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '17

 
Kategori
Güncel
 

Büyük deprem yaşanmasın!

Büyük deprem yaşanmasın!
 

Bir önceki gün Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 5.3 büyklüğünde bir deprem olmuş, bir çok ev hasar görmüş hayvanlar telef olmuş 4 kişi de yaralanmış can kaybı olmamış.

Deprem uzmanları tarafından İzmir'de büyük bir deprem'in meydana gelebileceği şeklinde öngörüde bulunurken özellikle Ege bölgesinde taş evlerde oturanlar en az 15 gün evlerine girmemeleri konusunda da uyarıda bulunuldu.

Ne Ege'de ne de bir başka yerde hatta dünyada yaşanmasını istemiyoruz deprem felaketleri. Doksandokuz Kocaeli ve Van depremleri gibi büyük can ve mal kayıplarına mal olmuş depremler hiç yaşamasın, "sesimi duyan var mı?!" sesleri tekrarlanmasın, yıkılan binalarla birlikte yıkılan aileler olmasın istiyoruz.

Ülkenin son beş yılki fotografına baktığımızda küçük boyutlarda sel felaketleri dışında büyük can ve mal kayıplarıyla sonuçlanmış olaylara rastlamadığımızı görmekteyiz. İyi ki de rastlamadık, rastlamıyoruz ama aynı dönem içinde terör nedeniyle çok sayıda can kayıpları yaşandı.

Sık sık yaşanan terör nedeniyle vatandaşların can güvenliği endişesi ve reel sektördeki ekonomi durgunluğu vede dövizdeki tırmanışla birlikte adeta ekonomik krizin eşiğine gelmiş bir tablo ile karşı karşıya kalınmış.

Yetmediği gibi son haftalarda toplumu oldukça germiş olan anayasa değişikliği referandumu konusu da endişeli ve gergin atmosvere tuz biber olmuştur.

Referandum için bir sürü masraf bir sürü gider!

Ne lüzumu vardı rafta durmakta olduğu anayasa değişikliği konusunu raftan alıp meclise taşımaya!?

Otursaydınız oturduğunuz yerde!

Ah muhalefet liderleri ah!

Siz olmasanız tüm bu masraflar olmazdı!

Çatı formülünü oluşturmak ve seçmenin iradesini reddedip 7 Haziran seçimlerinin tekrarını 1 Kasım seçimlerine taşıdınız..

Bunların dışında iş yaptığınız oldu mu?

Kendinize gelmeniz ve görevlerinizi hatırlamanız için asla olmasını istemediğimiz büyük bir depremin yaşanması mı gerekir ülkede?

Yazık çok yazık!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..