Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '09

 
Kategori
Siyaset
 

Büyük Felaket

Büyük Felaket
 

Millet olarak ne kadar rahatladık, ne kadar hafifledik, anlatamam. Meğer bu kadar kolaymış. Bizim niye aklımıza gelmedi, bunca yıldır ezildik büzüldük, soykırımcı olduk. Anıtlarımız bile dikildi. Zamanında biz niye bu olaya büyük felaket diyemedik. Obama dedi.

Kaç gündür şurada ölüp, ölüp diriliyoruz. Acaba Obama soykırım diyecek mi, demeyecek mi? Çok şükür demedi. Büyük Felaket, dedi. Soykırım deseydi, yanmıştık. Kırımcı olduğumuz tescil edilecekti. Oh be, kurtulduk. Şimdi sınır kapısını da açarız. Ticaret canlanır. Ticaret canlanınca, Ermeni dostlarımızın bitleri de canlanır. Bir müddet sonra yeniden başlarlar. Dostluk yürekten gelen bir duygudur. Para ile satın alınmaz. Para ile satın alınan dostluğun, miadı çabuk dolar.

Aslında sınır kapısını açmak, tavladaki şeş kapısını açmak gibi bir şey. Adamları altı kapıya almışız. Mars olmaları an meselesi. Ama Obama oyuna karışınca böyle oldu. Şeş kapısını açtık. Marstan vazgeçtik. Oyunuda vereceğimiz kesindir. Davostaki Nato zirvesinde olanların, daha dumanı tüterken, sınırı da kaybettik. AKP nin dış politika karnesi zayıf. Sınıfta kalacakları kesin. Hüseyin Çelik bile kurtaramaz. Vatandaş zaten tastiknameyi hazırladı.
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..