Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Büyük oyun

Büyük oyun
 

Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü öldürdüler! Bu ülkede ilk kalkınmayı başlatan Adnan Menderesi ve arkadaşlarını astılar. Çağın yeniliklerine ayak uydurup ülkede büyük bir kalkınma başlatan Turgut Özal, Adnan Kahveci`yi öldürdüler. Alparslan Türkeş`i öldürdüler. Türkiye ye kurulan tuzağı yazan Uğur Mumcu`yu öldürdüler. Gaffar Okkan, Eşref Bitlis vs. vs. öldürdüler. Türkiye de ağır sanayi hamlesini başlatan Necmettin Erbakan`ın her hamlesini alaya aldık. Kısaca, bu ülkeye kim hizmet yapmak istediyse, kim ülkeyi kalkındırmaya çalıştıysa ya öldürdüler ya da saf dışı ettiler. Biz de o tezgaha fark etmeden alet olduk. Bütün bu insanların ardından şimdi hatalarımızı anlıyoruz. Geçmişte bu hataları yaptığımıza göre şimdi çok iyi düşünmeliyiz. Bugün Başbakan`ı Menderes, Özal ile aynı fotoğraf kareleriyle karşımıza konulduğuna göre iyi düşünmeliyiz. Bu kadar açık ve net bize diyorlar ki; sizin kalkınmanıza müsaade etmiyoruz. Bu ülkeyi kalkındırmaya çalışanı engelleriz, öldürürüz. Bu öyle küçük bir gücün yapacağı iş değil!

Geçmişteki o liderler yaşasaydı ve amaçlarına ulaşabilseler diler şimdi bu ülkenin geldiği noktayı tasavvur bile edemezdik.

O zaman şimdi çok iyi düşünelim. Yarın da, bugün için aynısını söyleyebiliriz! Yarınlara bugünden sahip çıkmalıyız. Artık oyunlara gelmeyelim. Bize gösterilmek istenene değil de gerçekleri görelim.

PARTİLERİ, SİYASETİ, ŞAHISLARI BİR KENARA BIRAKIP GERÇEKLERİ GÖRELİM.

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..