Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '16

 
Kategori
Deneme
 

Büyük sır!

Büyük sır!
 

resim:internet.


Yeni şehrin arsız yolcuları, kırmızı dalgalarda yarım yamalak yüzüyorlardı. İçlerinde rengarenk ve aydınlık sızı, heyecanın çarpıcı mevsimi! Neden her şeyi bilmek gerekmez? Çünkü gizem, ayın karanlığıının diğer adıdır. İnleyerek ışık hızında duvarları aşan ve parçalara ayrılan, değişmiş boyutlarda sızının içinden geçen ve bildiğini sandıran.. Bir sır geliyor! Seni anlatan! Aşk bitiyor! Kalp ağrıtan!

Neden kaçarsın, yeni yolundan dönersin? Seversin, acılardan doğarsın.. Hadi! Göster kendini! Şarkını söylemeden, söyleme her şeyin bittiğini. Sırlar sevilir eğer çok değilse.. Yağmur bitirir ama güneş geri gelirse! Sevgini sunsan da, haykırarak acıya doysan da, sesin azdan çoktan çıksa da.. Ne olabilir ki? Seni sana anlatan bu müziğin solgun ve gerekli tınıları.

Üzülmek bir alışkanlık bazen.. Keyfekeder sürdürmek dünyanın gelgitlerini... Bu bozgun fırtınanın bağırışı! Bu son gün aldanışın azabı! Seni müziğin ritminde buldum. Yitirmek sanki cabası! Hayır değil! Bu bir mutluluğun hatırası! Yeniden, hep yeni!

 

 

selin428@yahoo.com.tr

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..