Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '11

 
Kategori
Blog
 

Büyükada büyülü gece

Büyükada büyülü gece
 

Güzel olanı yazmakta her zaman zorlanmışımdır. Ne anlam yüklesem, nelere benzetsem? MB yazarları ile ilk toplantının gerilimi Sema Hanım'ın sıcacık telefon konuşmasından sonra yerini tatlı bir heyecana bırakmıştı. Büyükada her zaman konaklamalı olarak tadına varmak istediğim bir yerdi ve tanışma fırsatı kaçınılmazdı. İyi ki dememe neden olan herkese öncelikle teşekkürü borç bilirim. 

İçtenlikleri, samimiyetleri ve sohbetlerinin derinliği ile ilk andan itibaren yüreğime işlediler. Evet Büyükada ve Yörükali Tesisleri yeri - konumu itibariyle tadına doyulmaz nitelikte. Ancak yanında böylesine eğlenceli ve neşeli bir topluluk olması ayrıca bir şans. Ayşen Hanım'ın şiirleri, Neşe Hanım'ın adı gibi neşesini katması, Sema Hanım'ın bizi gördüğü andan itibaren sevgi ile kucaklaması, Zeynep Hanım'ın yüzümüzden tebessümü eksiltmeyen, güldürüken düşündüren muhabbeti eşsizdi. Arife Hanım'ın öğütlediği herşey değerliydi. Adı geçmeyen ancak katılan herkesi tanıdığım için çok mutluyum. Tek tek sohbet etme imkanı bulamadıklarım sıcacık bakışlarıyla sevgilerini belli etti. 

Yazmaya teşvik etmek için öylesine güzel bir moral toplantısıydı ki bu kelimelere sığdırmak mümkün değil. Yaşanılası ve anlatılası bir gece. Yeşil ile mavinin buluştuğu manzaraya eşlik eden müzik ve muhabbet adeta ruhumu dinlendirdi. Hayatın bize bir kaç seçenek sunup, seçim yapmak zorunda olduğumuzu hatırlattığı anlardan, günlük stresten, düşündüklerimden ve hatta sorumluluklarımdan bile uzaklaştığım bu iki gün için çok şey borçluyum aslında. Az daha unutuyordum! Vee Özden Hanım'ın arkadaşıyla eşlik edip, getirdiği lokum ile ortamı biraz daha tatlandırması var. Erdal Bey - Ezgi Hanım ve eşleri nin bizlere eşlik edip, güler yüzleriyle renk katmaları var. Daha yazıp anlatacak çok şey var ... Yazmayı atladığım herşey için şimdiden özür diliyorum. 

Ertesi gün bize katılanlarla kısacık dakikalara sığdırdığımız arkadaşlıklarımız var. Eflatun Sokak iyi ki sende geldin ve bizler seni de tanıyabildik. Hergün gördüğünüz biriyle arkadaşlık etmeniz doğaldır. Ancak hiç bilmediğiniz birşeye dahil olup böylesine sarmalanmak günümüzde az bulunan bir fırsattır. Bu atmosferi sizlerle yaşamak paha biçilmez. Organizasyonda emeği geçen, kendinden çok bizleri mutlu etme çabasında olan Sema Hanım ve MB yazarları... Özel, önemli ve artık özlenensiniz:) İyi ki varsınız diyor, hepinize sevgilerimi gönderiyorum. 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..