Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

03 Mart '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Büyükçekmece Jimnastik Klübü

Büyükçekmece Jimnastik Klübü
 

Güzel havayı fırsat bildiler…

Büyükçekmece'de güzel havayı fırsat bilen bayanlar kendilerini Büyükçekmece sahiline atarak topluca spor yaptılar.

Havanın güzelliği karşısında dayanamayan bayanlar Büyükçekmece'de de güzel görüntülere neden oldular. Büyükçekmece Sahili'nde toplanan Büyükçekmece Belediyesi'ne bağlı Jimnastik Kulübü üyeleri, Kulüp Başkanı Melek Bozkurt öncülüğünde sabah sporu yaptılar.

Yaklaşık 100 üyenin katıldığı sabah sporuna Büyükçekmece sakinleri büyük ilgi gösterdi. Jimnastik Kulübü Başkanı Melek Bozkurt normal şartlarda kış aylarında sabah sporunu kapalı spor salonlarında yaptıklarını, her sabah erkenden kulübün salonuna gelerek üyelerle birlikte sporlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kış aylarının hiçbir zaman spor yapmalarını engellemeyeceğini ifade eden Bozkurt "Bizler sabah erkenden kalkar kulübümüze geliriz. Spor yapmadığımız zaman güne iyi başladığımız söylenemez. Kendimizi tembel hissederiz. " dedi.
Amaç: Daha iyi şartlarda spor yapmak…


Büyükçekmece sahilinde yapılan sabah sporunu yerinde izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de Büyükçekmece Jimnastik Kulübü'nün ilçeye renk kattığını söyledi. Büyükçekmeceli bayanların spora çok yatkın olduğunu belirten Başkan Akgün " Bundan yıllar önce her sabah sırtlarında çantalarla Büyükçekmeceli bayanları sahil boyunca yürüyüş yaparken görürdüm. Zaman geçtikçe bu sayının arttığını fark ettik. Bizlerde bu bayanlarımızın daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak, herkesi bir çatı altında toplamak için Büyükçekmece Jimnastik Kulübü'nü kurduk. Daha sonra bu kulübün tüm yönetimini bayanlara teslim ettik" şeklinde konuştu.
Kapıları herkese açık…

Büyükçekmece Belediyesi Jimnastik Kulübü’nün Büyükçekmece Sahilinde yer aldığını ifade eden Başkan Akgün, Jimnastik Kulübü'ne herkesin gelip üye olabileceğini anlattı.Başkan Akgün konuyla ilgili olarak " Büyükçekmeceli kadınlarımızın yönettiği Jimnastik Kulübümüzün kapıları spor yapmak isteyen bayan - erkek herkese açıktır. Tüm vatandaşlarımız buraya spor yapmak, iyi vakit geçirmek için gelebilirler. "

Harikasınız hanımlar..

Ben Sabiha Rana ''Melekler yüreğinizden öpsün''

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..