Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 doğumluyum. Üniversiteyi yarıda kesmek zorunda kaldım, zamanım olmadığı için. Aile şirketinde Y.K.Ü. olarak yaşamımı tüketmekteyim. Yazmaktan çok düşünmeyi seviyorum. Ama yazılmadan hiçbir düşüncenin anlamı olmuyor.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yazı yazan ben.

sevgili yalnızlık mı, yalnız sevgili mi ? ortak nokta.

03 Ekim 2011 11:58
Vazgeçmeler ustasından vazgeçiş

İnsan mevsim gibidir. Yağmur yağar,fırtına çıkar,Kar yağar sonra güneş açar. Her mevsimin güzellikleri vardır. Mevsim herzaman güneş olsa hayat zevksiz olur. Yada herzaman yağmur yağsa güneşe hasret kalınır. Yazınız çok fırtınalıydı. Beni aldı okyanusun derinliklerine sürükledi. Sonra ordan fırlattı gökyüzüne. Kuzey kutbuna yöneltti birden. Gözümü açtım kapadım Ekvatordayım. Kısa bir tsunami oldu yüreğimde. Gitti geldi düşüncelerim. Geçmişe dönük yaşamımın içinden. Kahkayı giymek istiyorum bugün. Saygılarımı sunuyorum.

17 Kasım 2008 15:23
Beyaz bir kapı

Düşünceler siyah beyaz. Bazen ömrün hep siyahlar içindedir. Her taraf siyah. Nokta kadarda olsa beyaz yoktur. Ararsın bir parça beyaz. Yada hiç aklına bile gelmez. Çünkü alışmışsındır siyaha. Korkarsın artık beyaza yaklaşmaktan. Dokunmak istersin ama gözünün önünde siyah canlanır birden. Daha ağır gelir siyahın ağırlığı beyazdan. Ve hep saklanırsın siyahın arkasında. Birde bakmışsın ki siyahlar içinde geçmiş koskoca bir ömür. Sonra beyaz sana gülümseyerek bakar ya saçlarında yada kefeninde. Çok güzel bir yazı. Eline sağlık.

03 Ekim 2008 13:35
 
Toplam blog
: 4
: 1781
Kayıt tarihi
: 14.02.08