Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Buzda kurmaca!

Buzda kurmaca!
 

Televizyonu az çok takip edenler bilir: Kanalın birinde ünlüler toplanmış biz değerli(!) televizyon izleyicilerine gösteri yapıyorlar. Sağ olsunlar ki Türkiye'm de adı duyulmamış bir sporunda reklamını yapıyorlar. Ama nedir yaptıkları sadece bu mu?

Madolyonun öteki tarafından bakınca şu gercekler aklıma geldi: Programda her şey öylesine kurgulu öylesine düzenlenmiş ki çark tıkır tıkır dönüyor. Mesela iki haftadır en çok oyu alan ikili nedense bu hafta da ilk çıkıp işte çeşitli nedenlerle oyununu yapmadı. Ardından sunucu belki ilerleyen dakikalarda dans gösterisini yapabileceğini söyledi. Buraya kadar kötü düşünmek doğru değil. Ama gelin görün ki tam da reklamlara girmeden "Reklamlardan sonra .... yarışmacısı mı yoksa 'ilk çıkıp da dansını yapamayan' yarışmacı mı gelecek?" deyip reklama bağlandılar.

Şimdi burdaki düzen benim düşündüğüm gibi midir yoksa gerçekten masum bir yarışmamıdır? Ve bu yolla bizi kendine bağlayan yarışma halen yayınlanmakta biz de ona -şahsen ben- "kandırıldığımı bile bile" bu yarışmayı seyretmekteyiz. Sonuna kadar direticem, acaba ben mi haklıyım yoksa benim saçmaladığımı düşünen sevgilim mi?

 
Toplam blog
: 22
: 6099
Kayıt tarihi
: 11.02.07
 
 

Hayata erken başlamış sayılmam ama hayat buz gibi yatakhanede aç karnına sabahlamak sayılmazsa ya da..