Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '16

 
Kategori
Felsefe
 

Çabuk değiş!..

Çabuk değiş!..
 

...


Saçmalama!..
 
" Gözlüklerin bile kalitesiz .... Saçlarını ne kadardır kestirmedinki?...
Umudun?... yok senin. Dinleme bakalım bizleri... Ne bekliyordun diyemeceğim!... Hayatı kavrayışın bozguncu senin... Bak Denize binlerce balık ve olta atsana... Bekleyişin umutsuzluğa öylemi?... Ne yapmalı adına sunduklarınsa kaba bir savunma..."
 
" Tanımlanamazmı? henüz... Bu ayrıntı dediklerin gülünçse nedir senin derdin?... Hayatı hemde tek başına sürdüreceksin... Suçlamaya devam ettiklerin oysa!... İyi bak hayata savunmalarına... Birikimse birikim... Doğaysa doğa.. Aşksa Aşk değilmi kısaca... Geldiler ve ölecekler ve saçmalayacaklar ve katkıları olmayacak... en güzel yemekleri yemelerinin eleştirisi açlar olmayacak.. en güzel giysileri de giyecekler ilgilendirmeyecek seni... İlgilendirmediğinin açıklamasınıda en güzel birikimleriyle yapacaklar... En güzel sözcükleri bir araya getirmeyi neden küçümsedin?.."
 
" Salt rahatlığımız adına eleştirin... Farkında olmadığımızın farkına varman çokmu önemli... Ya senin?... Kim farkında.."
 
" Bin kişinin içindesin ve sadece birisin... Kolaycılığın belkide bu senin. Dünyanın döndüğünü bizde biliyoruz... Yoksulluğu... Uzayı... Savaşlarıda..."
 
Saçmalama sürer!...
 
" Dünya değişti sen değişmedin... Bırak bu edebiyatı da demeyeceğim... Şimdi benden istediğin sözümona savunma kaba olacak öylemi?... Sorduğumu sen yanıtla!... Bembeyaz örtülü bir masada loş bir ışık altında ve Aşk bu değil diyenlerden bende değilim... Ama beyaz örtü ve Aşk yanyana!.. ne kadar çekici değilmi?..."
 
" Sen artık eleştirme...ince bir rahatsızlık veriyorsun bizlere... Ve ince rahatsızlığı açıklamak için yeni zamanlar gerekiyor hepimize..... Düğünlerde düğün... Yemeklerde yemek... Aşk yaşarken Aşk... sızı vermeye başladı bizlere... Git artık özlediğin yerlere..."
 
" Umudun umudumuz değil... Yüreğin kin dolu senin... Benimizi yok ettin..."
 
" Dünya değişti sen değişmedin"
 
Dünya Değişti....
 
Ormanlar yok edildi... Hayvan türleri azaldı... Uzay araştırmaları savaş için sürdürülüyor... Açlık devam ediyor... Yoksulluk küresel hale geldi... Doğal kaynaklar kurutuldu... Düşüncenin suç olduğu kabul ediliyor... Mafya adalet sağlıyor...
 
Dünya değişti...
Değiş...
 
bitti...
 
Toplam blog
: 178
: 228
Kayıt tarihi
: 04.10.07
 
 

Resim yaparım... Yazarım... Düşün emekçisiyim.. İstanbulda yaşamaya çalışırım... Felsefe; bir mat..