Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '07

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Caddebostan'dan bir 'Mini' sarkıyor, gören var mı?

Selamlar,

Geçen haftasonu Caddebostan sahilinde koşarken en sevdiğim arabalardan biri olan Mini-Cooper’ın bir vinçle denize sarkıtıldığını gördüm. Merakla yanına gittiğimde arabam.com’un kulağa çılgınca gelen promosyon etkinliğini öğrendim.

Mini, vinçten kurtulsa denize düşecek (gerçekten düşse çok üzülürüm) ve insanların görevi de internetten tıklayarak arabayı denizden uzak tutmak. Çünkü vinçe bağlı Mini insanlar tıkladıkça yükseliyor, tıklamadıkça da denize yaklaşıyor.

Araba tıklayanlardan birinin olacak ve aslında tıklayan herkesin denize düşürmediği bir araba olacak. Bu yüzden de arabayı kazanan kişinin, arabayı tıklayan herkesle paylaşması gerekmez mi? Ya da en azından gezdirsin onları…

İşte yakında çok değişik örneklerini görebileceğimiz günümüz etkinliklerinden biri. Artık internetten gerçek dünya üzerindeki nesneleri kontrol edip, bir de onu kazanmak için yarışma heyecanına giriyoruz.

Bu etkinlikte verilen hediyeye duygusal bağ oldukça önemli bence. Yani düşünsenize kim o kıpkırmızı Mini denize düşsün ister ki?

 
Toplam blog
: 2
: 812
Kayıt tarihi
: 10.09.07
 
 

Üniversiteden 2 sene önce mezun oldum. Bir süre Avrupa'yı gezdim ve çalışmaya başlamak için geri dön..