Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kitaplara olan ilgim çok uzun zaman öncesine dayanmaktadır. Profesyonel olarak daha önce herhangi bir yazın deneyimim olduğu söylenemez. Bir kaç gazetede yayınlanan yorumlarım oldu ancak Milliyet gazetesindeki insanlara ulaşma ve paylaşım fırsatını öğrenince gerçekten oldukça heyecanlandım. Edebiyat ve sanatın yaşamla paralel bi..

Devamı
 
 
Veli, Orhan ya da kanıksadığımız biri

Üsdat'ın, zihinsel süzgecindeki elekten damla damla akan hüzünbaz kelimeleri, ruhumun susuzluğunu yudum yudum gideriyor. Kelimeleriyle düşünceleri arasındaki çevrilen sayfaların rüzgarıysa, yaz sıcağında yüzüme ılık ılık esen düşsel, boynu bükük bir yamacın eteği gibi geliyor. Bırakmak istiyorum kendimi, uçsuz bucaksız boşluğuna.

05 Nisan 2007 18:34
Sevda büyücüleri

Öykünün ismi bile oldukça al benili. ''Baharın Gülleri Açtığı Zaman'' Güzel bir başlangıç, eminim devamı da öyledir.

31 Mart 2007 19:18
Her şey çok saçma gelene dek...

İnsanlığın ortak noktada buluştuğu üç şey vardır.birincisi doğum,ikincisi ölümden sonrasının ne olduğu sorunu ve üçüncüsü de ölüm. Özetle hep sorgulanan olgular bunlardır. Ancak bende sonbaharın ılık rüzgarlarını ardıma alıp dökülen yapraklar ile birlikte rüzgarın estiği yöne doğru zamansızca savrulma taraftarıyım, veya kışın yağan kartanelerini eriten yaz güneşiyle ovalara da aka bilirim. Oradan geçen bir ceylanın son yudumu bile olabilirim. Ama ne yazık ki sadece herkez gibi bu döngünün tutsağıyım.

23 Mart 2007 19:21
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 19.01.07