Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay ulusoy - Hazal Kaya için Star TV ve Kanal D'ye açık çağrı

Çağatay ulusoy - Hazal Kaya için Star TV ve Kanal D'ye açık çağrı
 

Önümüzde ay hem Çağatay Ulusoy’ un, hem de Hazal Kaya’nın yeni dizileri yayına girecek.

Sürtüşmeyi önlemek ve rekabet havası yaratılmamsı açısından her iki dizinin yapımcılarına ve yayıncı kanallarına uyarıda bulunmak istedim. Dilerim haftanın aynı gün akşamına her iki dizi aynı saate konmaz. Duyduğuma göre Çağatay Ulusoy’un “Medcezir” 6 Eylül Cuma akşamı saat:20.de başlayacakmış. Bu durumda, Hazal Kaya’ nın dizisi “A.Ş.K.” başka bir günün akşamına konmalı diyorum.(A.Ş.K dizisinin yayın gününü duymadım)

Yoksa ne mi olur? Fenerbahçe-Galatasaray taraftarı gibi rekabet yaratılmış olur. Her iki sanatçının AFK’ dan ötürü sevenleri ve fanları % 90 ortak. Her iki diziyi de seyretmek isteyecekler. Bu nedenle tercihe zorlanmaması gerekir. Aynı akşama konursa hem yayıncı kuruluşlar kaybeder, hem de Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy kaybeder ve üzersiniz. Aralarında rekabet yaratılmış olur. Bu ikiliyi ne olur karşı karşıya getirmeyin. Her ikisinin de sevenleri ileriki yıllarda onları bir daha bir arada görmek istiyor. Sevenleri Adını Feriha Koydum dizisindeki saf ve temiz aşkı unutmadı, hala yüreklerinde taşıyorlar. Hazal Kaya’nın AFK’dan ayrılmasında sonra, Çağatay Ulusoy “Emir’in Yolu” da yalnız yürümek istedi. Sosyal Medyada Hazalcılar kıyamet kopardılar. Neticede Çağatay Ulusoy’un dizisi yayından kaldırıldı.

Tekrar ediyorum, buradan yayıncı kuruluşlara sesleniyorum. Bu iki sanatçının sevenlerini karşı karşıya getirmeyin. Şayet yapılırsa Her şeyden önemlisi Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’ un arası açılacak, ileriki bölüm çekimlerinde ikisinin de performansını etkileyecektir. Bu iki sanatçıyı karşı karşıya getirmeyelim ve de küstürmeyelim. Yoksa izleyicinin yaptırım gücünü herkes biliyor, bu kanıtlandı. İki sanatçı küstürülürse ileride hiçbir yapımcı onları tekrar bir araya getiremez. Bu ince hassas noktayı göz önünde bulundurun lütfen.

Çağatay ve Hazal şu sıralarda setlerde yeni dizileri için ter döküyorlar. İzleyiciler ve sevenleri heyecanla onların yeni dizilerini bekliyorlar.

Tekrar Ay Yapım ve Gold Film’e ve de Yayıncı kuruşlar Star TV. ve Kanal D.e sesleniyorum. Bindiğiniz dalı kesmeyin. İzleyicinin sesine kulak verin. Bu küçümsenmeyecek binlerce sevenleri her ikisinin de yeni dizilerini izlemek istiyor.

Lütfen farklı günlerde yayınlansın.

Yoksa hem Çağatay Ulusoy, hem de Hazal Kaya sevenleri sizi af etmez.

Buradan Hazal Kaya “A.Ş.K” ve Çağatay Ulusoy “Medcezir” başarılar diliyorum yeni sezonda.

Her iki dizi için, keyifli seyirler, sevgili okurlarım.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cans  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..