Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '14

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya aşkı bitti mi?

Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya aşkı bitti mi?
 

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aşkı, dizi aşkı ile başlanış, sonra da bu aşkı özel hayatlarına taşımışlardı. Hızlı başlayan bu aşk kaçamaklarla Kasım ayından bu yana dizi aşklarının adı gibi (Medcezir) gelgitlerle devam etti. Basından devamlı kaçsalar da, birliktelikleri ara ara magazin basını tarafından görüntülendi. En son dizilerinin 13 Haziran da sezon finali yapmasından sonra, birlikte Yunan adalarına Çağatay'ın özel kiraladığı yat ile çıktılar. 

Ne olduysa bu tatilden sonra oldu. Serenay Sarıkaya Altın Kelebek Ödül törenine yalnız geldi. O geceden sonra birlikte gören olmadı. Sosyal Medyada sevgililerin ayrıldılar mı? Ayrılıyorlar mı? Kavga mı ettiler? Gibi dedi-koduları dolaşmaya başladı.

Bugün çıkan, Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, ikilinin sürpriz bir şekilde ayrıldıkları haberi çıktı. Bu haber hemen hemen bütün Internet sitelerinde yayınlandı. İddialara göre geçtiğimiz günlerde hararetli bir şekilde tartışan sevgililer, ayrılık kararı almışlar. Çağatay Ulusoy Ayrılık sonrası İstanbul'da kalırken Serenay Sarıkaya da kafa dinlemek için Bodrum'u tercih etmiş.

Önceki gün Bodrum'a yalnız  başına gelen Serenay Sarıkaya, gün boyu spor ve yoga yaparak rahatlamaya çalışıyormuş. Bu hali görenleri de bir hayli şaşırtmış.

Şimdi akla gelen soru bu hızlı başlayan aylarca süren aşk bitti mi? Ayrılığın gerçek sebebi nedir? Serenay Çağatay'ı kimden kıskandı. Bilemiyoruz.  Çağatay Ulusoy da dün Instagram Hesabında aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Anşılan o da bir yerlerde denizin derin soğuk sularında bu şoku atlatmaya çalışıyor.

BssfQ-QIAAA4ztl

Zaten bu aşkı Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay da onaylamıyordu? Sık sık birlikte görünmemeleri için ikaz da ediyordu. Çünkü korkusu çok tutulan dizileri "Medcezir"in zarar görmesini istemiyordu!

Şimdi ne olacak? Birlikte gidecekleri Amerika eğitim kursları, Meksika tatili de gerçekleşemeden kaldı. Çağatay Ulusoy'un genç kızlar bu gerçek birlikteliği istemiyorlar, Çağatay'a olan platonik aşklarını Serenay ile paylaşmak istemiyorlardı.

Sevenleri onları Medcezir'deki Yaman-Mira aşkı ile tanıdı. Bu dizi aşkı 12 Eylül'den itibaren bütün gel-gitleri ile devam edecektir.

İlerleyen günlerde Çağatay - Serenay aşkı ne olacak, barışacaklar mı? Bekleyip hep birlikte göreceğiz. Hep söylediğim gibi bu onların özeli, haklarında hayırlısı ne ise o olsun.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, Çağatgay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..