Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Eylül '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy; Amerika'da Hem Ziyaret, Hem Ticaret Yapıyor!

Çağatay Ulusoy; Amerika'da Hem Ziyaret, Hem Ticaret Yapıyor!
 

Dizi sektöründe en çok aranan, günümüzün en gözde aktörlerinden Çağatay Ulusoy, artık resmen Hollywoodlu olduğunu duyurmuştuk.  Ulusoy'un menajeri Engin Aykanat, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler sonrası birkaç kere ajans yetkilileriyle bir araya gelen Çağatay Ulusoy, görüşmelerin olumlu geçmesi üzerine soluğu yeniden Los Angeles'ta almıştı.

Ulusoy, ajansın dünyaca ünlü patronu Jeremy Zimmer ile bir araya geldi. Johnny Depp'ten Angelina Jolie'ye kadar birçok dünyaca ünlü ismin bugünkü şöhretinde büyük pay sahibi olan Zimmer, Çağatay Ulusoy'u ajans bünyesine katmaktan mutlu olacağını dile getirdi. Ve bu görüşme üzerine Ulusoy, imzasını atarak artık resmen United Talent Agency kadrosuna dahil oldu. Menajer Engin Aykanat da bu haberi instagram'dan "Asın bayrakları" paylaşımıyla (15 Eylül 2018) herkese ilan etmiştir.

Çağatay Ulusoy 18 Eylül günü, Los Angeles'teki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen, ABD'de "Televizyonun Oscarları" olarak nitelenen 70.Emmy Ödül törenine katıldı.

Çağatay Ulusoy; basketbol kariyerini nokta koyan, yaşamını ailesi ile birlikte Amerika'da sürdüren ünlü oyuncu Mehmet Okur ile San Diago'da bir araya gelmişler, birlikte fotoğraf çektirmişlerdir. (22 Eylül - Çağatay'ın 27 Eylül son fotoğrafı)

San Diego'dan toplu olarak çekilen bir fotoğrafı Engin Aykanat Instagram hesabından paylaşmıştır.

Fotoğrafta; Mehmet Okur, Çağatay Ulusoy, M.Ali Şimşek ve Engin Aykanat Solana Beach'de birlikte görülüyor.

Çağatay Ulusoy, 28. yaş günü olan doğum günü 23 Eylül 2018 tarihinde Amerika'da kutlamıştır. Doğum gününde binlence doğum günü tebrikleri gelmiştir.

Instagram hesabından bebeklik fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına; “23.09.1990 Arkadaşlar, iyi dileklerinizle, güzel sözlerinizle, bana göndermiş olduğunuz hediyelerle ve benim adıma yapmış olduğunuz yardımlarla, bana hissettirdiğiniz bu güzel duygular için çok teşekkür eder, hepinizin hayallerinin gerçekleşmesini dilerim.." notunu düştü.

Ayrıca ünü sınırları aşan Çağatay Ulusoy'a doğum gününde hayranlarından çok özel hediye... 23 Eylül'de 28 yaşına giren Ulusoy adına dünya çapındaki sevenleri Tohum Otizm Vakfı'na bağışta bulundu. Fanlarının Otizmli çocuklara yaptığı destekten dolayı duygulanan oyuncu, "Adıma yaptığınız yardımlar için çok teşekkür ederim" diyerek de şükranlarını sundu.

Engin Aykanat, Hollywood fotoğrafını paylaşarak, artık Hollywod da biz de varız demek istemiştir.

Çağatay Ulusoy'un geçtiğimiz ay içerisinde, Netflix tarafından çektirilen 20 bölümlük, The Protector - Koruyucu dizisinin çekimleri tamamlanmış, montaj çalışmaları devam eden dizi çok yakında internette Netflix sayfasından yayına girecektir.

Çağatay Ulusoy ve menajeri Engin Aykanat Amerika'da hem iş peşinde, hem de tatil yapıyorlar. Yüz ifadelerine bakarsak, elde etmek istediklerini fazlası ile almış gözüküyorlar. Çağatay Ulusoy, yeni yapımlar için kapı çalmıyor, onun kapısında bekleyenler çoğunlukta... Şimdiden (önümüzdeki 2 yıl) 30 yaşına kadar iş takvimi dolu. Çağatay'dan haber bekleyecekler.

Yolun açık olsun Çağatay... İstanbul'u iyi korursan, Hoollywood da Muhafız olmanı isteyebilir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..