Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '16

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy, durdu, durdu; Turnayı gözünden vurdu!

Çağatay Ulusoy, durdu, durdu; Turnayı gözünden vurdu!
 

Çağatay Ulusoy, dizi filmlerde kendisini kanıtladı. Önce Adını Feriha Koydum, sonra Medcezir ile çok güzel bir başarı yakaladı. Sonra sinema sektöründe önce Anadolu Kartalları, sonra da bu yaz çektiği Delibal ile inanılmaz bir performansla adından söz ettirdi. Delibal filminde duygulu sesiyle söylediği "Mutlu Sonsuz" şarkısı ile sesini de duyurdu. YouTube'da bu şarkıyı yaptığı kliple tıklanma rekorları kırdı.

Sıra da reklam filmi vardı.

Aralık ayı sonunda Hakan Gence'ye verdiği röportajda Şubat ayında reklam filmi olacağını söylemişti. Sevenleri ve bilhassa fanları Şubat ayı çıkıyor nerede reklam filmi diye bana sık sık tweet atıyorlardı. Ben de bekleyin bir gün, o gün gelecek diye cevap veriyordum.

Sıra reklam filmine gelmişti. 5 yıldır sevenleri ondan bir reklam filmi bekliyordu. Hani bir laf vardır ya... Çağatay Ulusoy, Durdu-durdu Turnayı gözünden vurdu. Ve beklenen oldu. Reklam filmi için Colin's firmasının reklam yüzü oldu ve anlaşma yapıldı.

Mart ayı sonunda Los Angeles'ten sessizce döndü. Ayağının tozu ile Bodrum'a gitti ve Colin's'in reklam filmi ve fotoğraf çekimleri başladı. Reklam çekimlerini Amerika'lı manken Taylor Marie Hill ile gerçekleştirdiler. Çekimleri ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele tarafından yapıldı.

İlk çekimlerden fotolar 30 Mart'ta twitter'dan paylaşıldı. Sonra arkası geldi. Colin's tarafından yayınlandı. Şu günlerde reklam panolarında yerini aldı.

İşte o fotoğraflardan bazıları:

CeyNhx-WwAAEbF9

Ce9lQj6WIAI1_UO

CezSIuQW8AAkXgK

CezyyKeWwAACkDt

Cf7urXhUAAEMEo_

Cf8fNOwUUAA5rrV

 

CfviFl5XIAAFvXb

Cf7lFrpW8AAaiNG

Cf7lCNqWwAAt7yJ

Reklam fotoğrafları İstanbul Caddelerinde Billboardlarda yerini aldı. Colin's mağazalarının baş köşelerine asıldı bile...

CfwHn4DUMAA3va0

CfwPC03XIAA72q1

Sıra televizyonlarda gösterime girecek reklam filmine gelmişti. Bu akşam da Colin's 2016 İlkbahar Yaz Reklam filmi gösterime girdi.

Kurgusu çok güzel hazırlanmış. Bodrum'un mavi sularında bir koyda iskelede çekilmiş. Çağatay Ulusoy karizmasından yola çıkılmış. İskele gezintisinde genç yakışıklı delikanlıyı gören güzel kızlardan biri,  Çağatay'a bakarken geri geri gider ve kasten denize düşer. Bunu gören Çağatay, boğulmak üzere olan kızı (Taylor Marie Hill) kurtarmak için iskeleden adeta uçarak denize atlar, onu çıkartır. İskeledeki diğer genç kızların gözü önünde ağzından öperek, suni solunum yapar. Bu durumu gören diğer kızlar kıskanır. Çağatay'ın kendilerini de kurtarmasını istercesine iskeleden bir bir denize atlarlar. Genç delikanlı ne yapacağını şaşırır. Ama o kurtardığı güzel kızı öpmeye devam eder.

İşte o reklam filmi. Birlikte izleyelim: (Göremiyorsanız Tv kanallarında boy göstermeye başladı)

https://www.youtube.com/watch?v=NRHP9hYpTEw

Gerçekten Çağatay Ulusoy çekilen fotoğraflarında ve filmde karizmasını konuşturmuş. Süper bir reklam filmi olmuş.

Çağatay Ulusoy; Durdu-durdu turnayı gözünden vurdu. Ve reklam filmi gerçekten Ulusoy için 2016 yılının bombası olmuş. #bizeuyar sloganıyla işe başladı. Colin's firması Çağatay Ulusoy'u seçmekle çok isabetli bir iş yapmış oldu.

Çağatay Ulusoy ve Colin's firmasına hayırlı olsun diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..