Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '13

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy, hiç tadın kaçmasın

Çağatay Ulusoy, hiç tadın kaçmasın
 

Yeni dizisi için sabah yürüyüşü,


Çağatay Ulusoy, Yeniköy sahillerinde arkadaşı Can Yurtsevdi ile yürüyüş yaparken gazetecilere yakalanmış. Basın mensuplarının fotoğraf çekmesini gören Çağatay, ters yöne doğru yürümeye başlamış. Gazetecilerin sorularına “Tadım kaçtı, hiç keyfim yok, ben gidiyorum” deyip gitmiş.

Takvim gazetesinde Ufuk Özcan’ın haberine göre, geçtiğimiz akşam İstinye’de La Boom isimli mekanda görülür. Kalabalık arkadaş grubuyla ile eğlenen Ulusoy’un yanında ‘mafya filmlerinden’ çıkmış gibi duran korumaları varmış. Mekandakilerin korkulu gözlerle bakmasına aldırış etmeyen Ulusoy, gayet  keyifli görünüyormuş. Kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenen Çağatay Ulusoy kendisi yerine yanında korumalık yapan arkadaşlarını gönderip fotoğraf çekildiği anda, gazetecilerin hepsini döveceklerini, hem de fotoğraf makinelerini el koyacaklarını söyletmiş.

Sevgili Çağatay, 1 Nisan’da sevenlerin sana bir mektup göndermişti. Okumadın herhalde. Gerekli dersleri almamışsın. Unutma, basın mensupları (yazılı-görsel) sevenlerinle aranda köprüdür. Ters düşmemelisin. Bir tek tebessüm eden resmini iletmeleri, fanlarını ve sevenlerine, ne kadar mutlu kıldığını sen çok iyi biliyorsun. Ne oldu şöhret omuzlarını mı çökertti. Eğer taşıyamazsan, çok acı çekersin. “Tadım kaçtı, hiç keyfim yok” diyorsun. Yanında Can Yurtsevdi ile görüntülenmen mi hoşuna gitmedi. O kötü olayda arkadaş kurbanı dediler. O değilse, çıkar mertçe söylersin. Seni öyle tanıdı sevenlerin. Ay Yapım ortalıkta gözükme diyebilir. Dizi hakkında açıklama yapma. Ama sevenlerine iki kelime ve bir kare resmi çok görme. Onlar getirdi seni buralara…

Yürüyüş sonrası Rumeli Hisarında bir kebapçıda görüntülenen mutlu resimlerin, bir çok sevenini sevinçlerinden ağlatmış.  Starlife’ın yayınlanan kısa çekim görüntülerinde pek mutlu görünüyordun.

Korumalar, kimi kimden koruyorlar. Sen korunmaya muhtaç mısın. “Adını Feriha Koydum” setlerinde hep o halkın içindeydin. Sen eğlenirken görüntülenecek resimlerin fanlarını ve sevenlerini ziyadesiyle mutlu eder. Ben kendi adıma döveriz-fotoğraf makinelerini kırarız sözlerinin senin ağzından çıkmadığını gibi, hatta bu kelimeleri de, senin bilgin dışında söylendiğini düşünüyorum. Benim bildiğim Çağatay, sevecendir, alçak gönüllüğü ve mütevaziliği ile tanınır.

Sevgili Çağatay, artık kozanı kır. Geçmişe mazi denir. Çok yakında yeni dizinle sen gene sevenlerinin karşısında olacaksın. O eski mutlu günlerini tekrar ziyadesiyle yaşayacaksın. Fanların senin için twitter’da her hafta TT yapıyorlar. Niye, unutulmaman için, senin moralinin düzelmesi için.  Hep söylediğim o mert ve dik duruşunu devam ettir. Unutma, başarı senin göbek adın olacak.

Saygılar, sevgiler herkese.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..