Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '14

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy, ödül toplamaya devam ediyor!

Çağatay Ulusoy, ödül toplamaya devam ediyor!
 

Medcezir dizisi ile çok büyük bir başarıya imza atan Çağatay Ulusoy, ödül toplamaya devam ediyor. Kendisini bir çok kuruluş, dergi, Üniversitelerden ve İnternet sitelerinden ödül yağıyor. Bu ödüllerden dizisi Medcezir ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya da payını alıyor.

Milliyet Gazetesinin haberine göre, Kuruçeşme Suada’da, bir çok ünlünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Salih Keçeci’nin derginin genel yayın yönetmeni olduğu Quality of Magazine Dergisi 5.yıl kutlama ve ödül töreni geçtiğimiz akşam yapıldı. Ay yapım'dan Kerem Çatay'ın da katıldığı gecede,  Çağatay Ulusoy’un oldukça tedirgin ve heyecanlı olduğu gözlendi.

“En iyi Quality Erkek Oyuncu” ödülü Çağatay Ulusoy’a verildi. Bergüzar Korel de “En Quality Kadın oyuncu ödülünü aldı.

Ödülünü alan Çağatay Ulusoy kısa bir konuşma yaptı. “Merhaba, iyi akşamlar herkese. Ben de başta Kerem Çatay olmak üzere, bütün ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kamera arkasına, kamera önüne... Bu ödülü ekip arkadaşlarım adına alıyorum, teşekkür ederim.”

 Aynı gecede “En Quality şarkı” ödülünü Demet Akalın almıştır. “En Quality Kadın Sanatçı Ödülünü” Zara, “En Quality Proje Ödülü”nü Orhan Gencebay’a verilmiştir.

Gene Geçtiğimiz günlerde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kristal Fare” ödülleri tamamen izleyici oylarıyla seçildi. Bu oylamada, en iyi erkek oyuncu “Güneşi Beklerken”  dizisinden Kerem Bursin’e gitti. Çağatay Ulusoy ile Kerem Bursin arasında kıran kırana bir mücadele oldu. Çağatay, ikinci olduğu yarışmada, Çağatay Ulusoy rüzgârı ile, “En iyi Tv dizisi “ dalında “Medcezir” birinci oldu.

untitled serenay

Kendisine Medcezir’in uğurlu geldiğini söyleyen Serenay Sarıkaya, en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Serenay’ın aldığı bu ödülde de Çağatay’ın payı çok büyük olduğunu unutmamak lazım.

Medcezir dizisinin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy, daha önceleri söylediğim gibi ödül toplamaya devam ediyor. Önümüzdeki Cuma akşamı Star Tv.de 38.bölümü ile “Medcezir” sezon finali yapacak. Ödülleri kadar iyi bir tatile de hak eden Çağatay Ulusoy, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Meksika sahillerinde 12 günlük bir tatile çıkacaklar.

Ne diyelim; Başarılar Çağatay Ulusoy, Mutlu tatiller.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz. 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..