Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '15

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy 3 Adam'la yemekte!

Çağatay Ulusoy 3 Adam'la yemekte!
 

Medcezir'ın yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy, önceki akşam Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile bir mekanda birlikte yemek yemişler. Mekan çıkışında basın mensupları tarafından görüntülenmişler.

Çağatay Ulusoy'un oyunculukta olduğu kadar müzikteki yeteneği ile ilgili aralarında epeyce konuşmuşlar ki, çıkşta da Çağatay'a takılırlar.

 

Ekran AlıntısıCU-5

Eser Yenenler 'de Çağatay Ulusoy'un müzikteki performansını nasıl bulduğu sorusuna bakın ne cevap vermiş. Eser, "On numara, hem yakışıklı, hem gitar çalıyor, tamamdır yani..."  Ancak İbrahim Büyükak, Çağatay Ulusoy'un bu kadar yetenekli olmasından dolayı biraz sıkıntılı anlaşılan! İbrahim Büyükak; "Benim en büyük sıkıntım,

Ekran AlıntısıCU-2

Çağatay'la Murat Boz'un arasında kaldık abi..."  Peki acaba Çağatay Ulusoy bu iltifatlara bakın ne cevap vermiş. Çağatay; "Mübala yapıyor arkadaşlar." Demiş, zaten tebessümü yüzünden hiç eksik etmeyen Çağatay, sonra da kahkalar ile gülmüştür. Eser, "Çok şahane mütevazi de bir insan..."  Gülerek son derece keyifli olarak mekandan ayrılmışlar.

Ekran AlıntısıCU-4

Dışarıda konuşulanlar bunlar. Peki Çağatay Ulusoy'la içeride yemek yerken '3 Adam' la neler konuştu. Eser Yenenler,İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'dan oluşan 3 Adam Talk Show komedi ekibi, bilindiği gibi TV8'de program yapıyorlar.

Ekran AlıntısıCU-6

Ne dersinin bir akşam Çağatay Ulusoy'a programlarında konuk etmek için teklifte bulundular mı? Çağatay da, böyle bir teklif yapıldıysa kabul eder mi? Bilemem. Olur mu olur.

Allah muhabbetlerini arttırsın hallerine bakılırsa o gece hepsi çok eğlenmiş, oldukça da keyifli bir gece geçirdikleri anlaşılıyor.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: Haber ve görseller Kanaltürk, 'Hayatınrengi' programından alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..