Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '13

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'a haksızlık yapılıyor!

Çağatay Ulusoy'a haksızlık yapılıyor!
 

Çağatay Ulusoy bu günlerde sette yeni dizisi  “Medcezir” çekimleriyle meşgul.  Tam bu günlerde Magazin Basınında ve Sosyal Medyada şöyle bir haber yayılıyor. (Çağatay Ulusoy kanında kokain kullandığı ortaya çıktı – Çağatay Ulusoy’dan  şok, kokain kullandığı ortaya çıktı – Çağatay Ulusoy’a hiç ama hiç yakışmadı.) Gibi başlıklar atıldı.  Olayın üzerinden neredeyse 7 ay geçti. Hangi haber anlayışıdır ki, Adli Tıp Kurumundan raporun emniyete ve savcılığa ulaştığını bulup çıkardı. Ben bu haberde kasıt arıyorum. Kimseyi suçlamıyorum amma, işin içinde iş var. Çağatay Ulusoy’u birileri çok, ama çok kıskanıyor, başarılı olmasını istemiyor, moral bozmak istiyorlar. Zira Zamanlama çok kötü.

Gelecek vaad eden yönetmenlerimizden, Orçun Benli Twitter hesabında şöyle yazdı. “Çağatay Ulusoy’un Adli tıp raporlarında kokain çıktı haberi külliyen yalandır… “Vatan istihbarat” diye asılsız haber yapmak etik değildir.”

Evet, bu haber internette, Haber Web sitelerinde çarşaf çarşaf yer aldı. Haber olsun da ne olursa olsun. Yazın gitsin. Hiç kimse düşünmüyor. Bu yıldızı yeni parlayan gencin moralini düşünen yok. Hatasını aylarca annesinin evine kapanarak çekti. Bedelini manen ödedi. Bir musibet, bin nasihate bedeldir. Zaten Çağatay dersini aldı.Basından, insanlardan kaçar oldu. Şimdilerde yeni dizisi Medcezir setinde çekim yapıyor. Performansını artırmak için morale ihtiyacı var. 

İnsanın aklına şu geliyor. Doktorların “Hipokrat” yemini var. Milletvekili göreve başlarken kürsüde yemin ediyor. Her meslekte olmalı. Gazetecilik mesleğinde de böyle bir yemin yok mu?

Çağatay Ulusoy 27 Temmuz 2012 yılında verdiği bir röportajda belirtmişti. “Benimle şu anda çok uğraşanlar var, sinekten yağ çıkartıyorlar, çok saçma şeyler yazıyorlar, benim de canımı yakıyorlar, benim canımı yaktıkları yetmiyormuş gibi, çevremdeki insanlara da çok zarar veriyorlar”. Meşhur bir atasözümüz var. “Meyve veren ağaç taşlanır” Ne yapalım taşlanacaktır. Çağatay zaten başarılıydı ve başarılı olacaktır.

Ben bu tür olumsuz haberleri bir tarafa atıp, Medcezir ile ilgili güzel şeylerden bahsetmek istiyorum.

Medcezir, Warner Bros danışmanlarından kocaman bir aferin aldı. Medcezir setini ziyaret eden Warner Bros, danışmanları, yapım ekibine, oyuncu kadrosu ve mekan seçimindeki isabetlerinden dolayı tebrik etti. Özellikle Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ ı çok beğendiklerini ifade ettiler. O.C. dizisinin yapımcısı Warner Bros danışmanları Medcezir’in setini “Dünya standartlarında bir set” olarak değerlendirdi. Ayrıca oyuncu seçimi ve hikaye kurgusundaki değişikleri çok beğendiklerini ifade eden yetkililer, O.C dizisi Türk versiyonu “Medcezir” en az orijinali kadar ilgi göreceğini düşündüklerini ilettiler.

Star TV. de yayımlanan tanıtım reklamı çok beğenildi ve ilgi gördü. Yazılı ve görsel basında çok güzel tepkiler aldı. Sosyal medyada konuşuldu, Twitter’ da yazıldı, çizildi.

Şu günlerde harıl harıl sette çekim var. Bel ki de 1. Bölüm bitti bile. Eylül başlarında Star ekranlarında bomba gibi patlayacak ses getirecek bir dizi olacaktır Medcezir.

Çağatay Ulusoy, sen kulaklarına pamuk tıka, duyma, görme, ne yaptığını yada neyi yapmadığını biliyorsun. Sevenlerin ve izleyicilerin senin başarılarını AFK’dan tanıyor ve aynı başarıyı bekliyor. Yolun açık olsun Çağatay.

Buradan tüm Ay Yapım ekibine, Yönetmen Ali bilgin’e ve başarılı Senaristlerimiz Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’a kolaylıklar diliyorum. Arkanızda bu kadar sevenleriniz, fanlarınız olduğu müddetçe sırtınız yere gelmez. “Yürüyün”  Diyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

Not: İzinsiz yazıdan alıntılar yapılması ya da kaynak belirtilmeden aynen yayınlanması yasaktır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..