Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'a uyuşturucu şartı!

Çağatay Ulusoy'a uyuşturucu şartı!
 

Son yıllarda ekranda görülen erkek jönler arasında ciddi bir rekabet olduğunu, hemen hepsinin kendine ait bir hayran kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. Bu tür bir sektörde görsel açıdan tercih edilir olmanın ön şart olduğunu bildiğimizden, bu jön arkadaşların hepsinin cillop gibi abiler olduğunu görüyoruz. Bu durum yüzünden hayranlarının %98'i genç kızlardan oluşuyor. E bu da gayet normal.

Bahsi geçen bu yakışıklı jönler arasında zirveye yakın bir yerlerde dolaşan, Adını Feriha Koydum ve Medcezir dizileri ile kendisini cümle aleme tanıtan Çağatay Ulusoy ile ilgili ilginç bir yasak haberi bugün geldi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde ünlü isimlerin de adının geçtiği bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirilmişti. Bu operasyonda şarkıcısından oyuncusuna onlarca insan gözaltına alınmış hatta mahkemeye çıkartılmıştı. Bu isimlerin arasında yer alan Çağatay Ulusoy bu davadan aklarak kendisini kurtarmış ve derin bir nefes almıştı.

Çağatay Ulusoy ile çalışmak isteyen ünlü bir jeans markası, oyuncunun bu dava ile ilgili haberlerle gündeme gelmesine yasak koymuş. Yani bu dava ile çıkacak olan ya da uyuşturucu ile ilgili olarak çıkabilecek herhangi bir haberde Ulusoy'un ismini görmek istemediklerini, aksi takdirde bu anlaşmanın suya düşeceğini belirtmişler. Hatta bir de böyle bir durumda oyuncunun tazminat ödemesi gündeme gelmiş.

Evlenme, özel hayatınla gündeme gelme, hamile kalma gibi yasaklara denk geldik de bu biraz ayıp olmuş sanki.

Çocuk mahkeme tarafından aklanmış, kendisini gayet güzel şekilde temize çıkarmış. Siz niye işi bu kadar ciddiye alıp bu konunun üstüne gittiniz ki?

Her insanın hata yapabileceğini düşünerek, yasak yerine destek verseniz ne güzel olurdu aslında.

Varsa yoksa ''aman bize bir şey olmasın.'' mantığı ile hareket edin siz.

Para sizde nasıl olsa.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..