Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy Amerika'dan İstanbul'a Dönüyor!

Çağatay Ulusoy Amerika'dan İstanbul'a Dönüyor!
 

Çağatay Ulusoy 4 ay sonra Los Angeles'ten yurda dönüyor. Ağustos ayı sonlarında Amerika'ya uçmuştu. Bugün can dostu Bryan McComb tarafından uğurlandı. Sevenleri yakışıklı oyuncuyu sabırsızlıkla bekliyor. Netflix dizi çekimleri için Los Angeles'te çok çalıştı. İleri oyunculuk eğitimi ve dil dersleri aldı, kendisini yetiştirdi. Orada dostlar edindi.

Ocak ayı içinde 03 Medya tarafından Netflix adına "Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" dizi çekimleri başlayacak. Son paylaşımlarında onu devamlı başında bere ya da şapka ile gördük. İçerde dizisinde saçları 3 numara kestirmişti. Şimdi yeni dizisinde görüntüsü merak ediliyor. İstanbul'daki berberi Şükrü Dudu Twitter da Çağatay Ulusoy'un paylaşımı yeni dizideki saç şekli mi bilemiyoruz. Çekimlerden ilk kare gelince göreceğiz.

Şükrü Dudu Instagram Story'de paylaştığı işe Çağatay Ulusoy.

Çağatay Ulusoy'un Los Angeles'de edindiği can dostlarından Bryan McComb aslen Kanada'lı.

Bakın Çağatay Ulusoy için neler söylemiş. Bu sözler Çağatay için çerçevelenip duvara asılacak cinsten.

Büyük bir dost dediği Çağatay Ulusoy'u bugün Los Angeles'ten uğurladığını söylüyor ve şöyle diyor.  "Bugün bir arkadaşla vedalaştık (Çağatay Ulusoy). Buralardan gittiğini görmek beni çok üzse de, arkadaşlarına, ailesine, ülkesine döneceği için mutluyum.  3 aydan kısa sürede, ömürlük bir dostu kazandım. Harika arkadaşlığı nerede bulabileceğinizi asla bilemezsiniz, onun için her zaman aklınızı ve kalbinizi açık tutun, Arkadaşım Çağatay'la çok gurur duyuyorum. Bu sene harika şeyler yapacak, biliyorum!  O ismi hatırlayın, Çağatay, (Chai Tea) Ulusoy. #dostluk"

Los Angeles'ten uğurlanan Çağatay Ulusoy New York'a gitti. Yeni yılı daha önce planlandığı gibi Blake Levely ile Ryan Reynolds'un malikanesinde verecekleri yeni yıl partisinde geçirecek. 2018'e dostları ve oyuncu koçu olan Lori Lively ile birlikte girecek. Daha sonra yeni yılda İstanbul'a uçacak ve ülkemize gelecektir.

Bryan McComb spor salonunda kol kaslarını geliştirmek için spor yapıyor. Çağatay ile birlikte çalıştıklarını tahmin ediyorum.  Resimdeki Bryan McComb'dur.

 

Çağatay Ulusoy, arkadaşı Bryan McComp ile birlikte...

Çağatay Ulusoy Menajeri Engin Aykanat ile birlikte...

Oldukça mütevazi olan Çağatay oradaki hayranları yada arkadaşları ile resim veriyor.

 

Çağatay Ulusoy, 2011 yılından bu yana oyunculuğu ile kendisini gösterdi. Adım adım zirveye ulaştı. Tatlı gülüşü, içten ağlaması ve de ekran yüzü ile sevilen bir oyuncu oldu. O artık aranan, beklenen bir oyuncu. Dünya çapında izlenen Netflix'in Türk dizisinde Osmanlı Padişahlarından Yavuz Sultan Selim'in tılsımlı gömleğini giyerek, süper güçlere sahip Yavuz karakterini canlandıracak. Ocak ayı sonunda bu dizinin çekimleri başlayacak...

Haydi Çağatay, sevenlerin ekranlarda seni bekliyor. Yeni bir yüz, yeni bir dizi karakteri olarak!

Hoşgeldin İstanbul'a ve Süper güçlerinle İstanbul'a kurtarmaya...

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından .

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..