Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '14

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy da ödül toplamaya başladı!

Çağatay Ulusoy da ödül toplamaya başladı!
 

Star Tv'nin yeni sezon süper dizisi Medcezir’ in olağanüstü başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy da ödülleri toplamaya başladı. Dünkü Blog yazımda Medcezir’e verilen “En İyi Drama Dizisi” den bahsetmiştim.

Oyuncularsitesi.com anketine göre sezonun en iyi erkek oyuncusu Çağatay Ulusoy seçilmiş. Ödülünü alan Çağatay oldukça mutlu gözüküyor. İşte başarının meyvesi budur. Daha toplayacağı bir dolu ödül onu bekliyor. Sakarya Üniversitesi Medya Ödülleri, Siyaset Dergisi Televizyon Ödülleri… Bu kadar sevilen ve dizisi “Number One” olan bir oyuncu almayacak da kim alacak?

Çağatay Ulusoy o kadar çok seviliyor ki, Twitter’ da onunla ilgili bir paylaşımı her dakika görebilirsiniz.  

“Adını Feriha Koydum” dizisinin 2.sezonunda sevenlerinin ilgisi nedeniyle sokaklarda yürüyemiyordu. Şimdilerde de aynı şeyler olmaya başlamış. Geçtiğimiz gün arabasıyla dolaşırken bir bakkala uğramak için arabasından inmiş. Bakkal çıkışında bir kız deli gibi çığlık, çığlığa üzerine koşmuş, kendisini arabasına zor atmış.

View this content on milliyet.com.tr's website 

Genç kızların gözdesi olan Çağatay Ulusoy oldukça yakışıklı biri. Twitter da okuduğum şu twiti çok güldüm. “Çağatay Ulusoy’un ismini Yaman yaptılar. Saç sitilini bozdular, çulsuzun teki yaptılar ama adam hala yakışıklı”.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, Medcezir dizisinde öyle müthiş bir uyum yakaladılar ki, bu uyum oları daha da başarılı yaptı. Öyle ki her sahne tekrarsız bir defada çekilebiliyormuş. Hasılı yönetmen Ali Bilgin’in işini de iyice kolaylaştırmışlar.

Dizideki Yaman-Mira aşkı bir dargın, bir barışık olsa da çok iyi gidiyor. Özel hayatlarına da bu aşkı taşımışlar zaten. Birbirlerine inanılmaz düşkünlermiş. Önceki günlerde Çağatay’ın üşütmesi nedeniyle ağır grip geçirmesinde Serenay yanından ayrılmamış. Serenay Sarıkaya’nın da halsiz düşmesi nedeniyle panik yapmış, hastanenin acil servisine kaldırılmış, serum bitiminde iyileşmeyence Çağatay çok sinirlenmiş, hemen bir Ambülans çağırıp bakşa hastaneye sevk ettirmiş. Ne diyelim Allah sevgilerini daim etsin.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Çağatay Ulusoy’un bu başarılarının devamı tüm sevenlerinin isteğidir. Güçlü kişiliği olduğunu biliyorum,  şöhretin onu değiştirmeyeceğini inanıyorum.

Unutmasın ki, gelecekte daha başarı ödülleri onu bekliyor. Yolun açık olsun Çağatay Ulusoy. Allah seni sevenlerine bağışlasın. Medcezir'de sevenlerin seni izlemekten büyük keyif duyuyorlar.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..