Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '18

 
Kategori
Sinema
 

Çağatay Ulusoy'dan 3. Sinema Filmi Geliyor!

Çağatay Ulusoy'dan 3. Sinema Filmi Geliyor!
 

Nette dolaşan haberlere göre Çağatay Ulusoy yeni bir sinema filmine hazırlanıyor.  Netflix için çekeceği dizi çalışmaları devam ediyor. Şu sıralarda New York'ta olan Ulusoy, önümüzdeki günlerde İstanbul'a dönecek ve çalışmalarını burada devem edecek.

Hürriyet Kelebekte çıkan habere göre Partner henüz belli değil!  Çağatay Ulusoy bayan partner bulunursa, yeni sinema filmi için kamera karşısına geçecek. Film ekibi şu sıralarda Ulusoy’a eşlik edecek kadın oyuncu arayışında. Rol için adı geçen isimler ise; Gökçe Bahadır, Cansu Dere, Burcu Biricik ve Farah Zeynep Abdullah. Bu 4 aday arasından hangisi ile anlaşma sağlanırsa Mayıs aylarında film çekimine başlanacak.

Filmin yönetmen koltuğunda Kelebeğin Rüyası filminin yapım ve tasarımcısı Kıvanç Baruönü’nün oturacağı konuşuluyor. Konusu ve Filmin adı şimdilik belli değil.

Twitter yazışmalarına göre bu dört adayın da Çağatay'a büyük geldiği tartışılıyor. Bir nebze Zeynep Farah'a sıcak bakanlar var. AFK'dan Çağatay Ulusoy'un unutulmaz partneri Hazal Kaya diyenler de çoğunlukta. HazCag Fan grubu bu ikilinin bir sinema filminde bir araya gelmesi için Uluslararası boyutta aylarca Twitter'da TT yapılıyor.

 
 
Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy' un yeni bir film projesinde oynamaları milyonlarca kişiyi mutlu edecek, daha önceki Blog yazılarımda dile getirdiğim, Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya Fırtınasına Çözüm aranıyor. ( 1 ) ve ( 2 ) deki dilek ve temennilerim yerine gelmiş olacaktır.
 
3. Sinema filmi Çağatay Ulusoy'a hayırlı olsun diyelim. Güzel bir seyirlik film olacağını tahmin ediyorum. Şimdiden milyonlarca seyircisi hazır sinema kapılarında bekliyor.
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) Çagatay Ulusoy - Hazal Kaya Fırtınasına Çozum Aranıyor

(2) Çagatay Ulusoy - Hazal Kaya Fırtınasına Çozum Aranıyor 2

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..