Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy’dan Amerika Kampı Görselleri Geliyor

Çağatay Ulusoy’dan Amerika Kampı Görselleri Geliyor
 

Çağatay Ulusoy, bütün sene durmadan çalıştı yoruldu. Artık dinlenme zamanı diyerek Amerika’ya kaçtı. Kaçalı da epey oldu, hatta neredeyse geri dönecek.

2018 Yılında çekimleri başlayacak fantastik dizisi için moral depoluyor. Çağatay Ulusoy’un, doğumgünü yaklaşırken Amerika kamp fotoğrafları bir bir sosyal medyaya düşüyor.

Yaşayan “Efsane” olan genç aktör, sessiz doğaya kaçarak biraz iç dünyasına dönüp, yeni sezon için güç topluyor. Resimlerde gelen kamp ateşi, avlanmış balıklar, çadır, akarsu fotoları aktörün ne kadar da kendine döndüğü ve kafa dinlediğini gösteriyor.

Çağatay Ulusoy, haklı olarak yeni sezonun boğucu ve yorucu çalışması için doping niteliğinde bir tatil yapmalıydı. Bu sefer Amerikalı şirket Netflix için çekilecek dizi için oldukça heyecanlı. Gelen proje teklifini uzun süre düşündü gibi bazı haberler çıktı. Kendi sesi ile sevenlerine Netflix’de olduğunu açıklayan genç star, bu rolü de hakkıyla oynayacaktır.

Senaryo çalışması ve hazırlıkları süren dizi altyazı ile Netflix’de gösterilecek. “izleyemeyeceğim, kredi kartım yok, param yok” gibi düşüncelere kapılmayın. Bu tarz diziler yayın dönemi bittiğinde şifresiz kanallara satılıp, seyirci ile buluşturuluyor.

Amaç zaten daha çok para kazanmak!

Çağatay Ulusoy’u önce doğumgününde sevenlere mesaj vermek için sosyal medyaya bekliyorum. İşte o an zaman duracak! Sevenleri sevgi seli ile genç yıldızı karşılayıp kutlayacaklar. 23 Eylül saat 00.00 de TT ile dünya gündemine oturtulmak için parmakları tıkır tıkır çalışan hayranlar, genç aktörü zirveye yerleştirecektir. Ne de olsa Çağatay Ulusoy artık bunu hak ediyor!

Hayatta hak ettiklerinizin sizleri bulması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..