Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '13

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'dan Basına, "Zamanı gelince konuşuruz",

Çağatay Ulusoy'dan Basına, "Zamanı gelince konuşuruz",
 

 
Geçtiğimiz hafta Yeniköy Yelken Restaurant’ ta, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil ve İsmail Filiz ile balık yiyen Çağatay Ulusoy, Magazin basını tarafından görüntülendi. Rol arkadaşlarıyla yeni dizisi, “Aşk Hikayesi” hakkında sohbet ettiler. Öyle görülüyor ki dizimizde bu oyuncular da olacak. Serenay Sarıkaya Çağatay’ın partneri önceden belliydi. Artık yavaş yavaş kadro ve ekip ortaya çıkıyor. Yönetmen Ali Bilgin, Senarist Ece Yörenç ve bir Ay Yapım projesi. Yapımcı malumunuz Kerem Çatay.
 
Yeni duyumlara göre, dizimiz Aydın’ın tatil cennetlerinden Didim sahillerinde çekilecekmiş. En azından ilk bölümleri burada motor diyecek.
 
Çağatay Ulusoy artık kendini toparlamış durumda. Yemek çıkışı bütün Restaurant çalışanlarının ellerini sıkıp, neşeli tavırlar sergileyen Ulusoy, son derece keyifli olduğu, moralinin yükseldiği gözlerden kaçmadı. Basın mensuplarının ısrarlı sorularını sadece tebessümle karşılayan Çağatay, iki kelime söylemekle yetindi. “İyi akşamlar arkadaşlar, zamanı gelince konuşuruz” Dedi.
 
Afferim Çağatay, benim de gözüme girdin. Sen artık dizinin ilk bölümlerinde, azmi performansını sergileyecek, sonra alnı açık olarak basının karşısına geçeceksin. Eski imajını da kısa zamanda yakalayacak, sevenlerini ve fanlarını kendini affettireceksin. Doğru yoldasın. Ben kendi adıma Çağatay Ulusoy için şu güne kadar kötü konuşanı duymadım. Bilakis övgü dolu yazıları çok okudum ve dinledim. Geçtiğimiz günlerde bir TV programına çıkan Armağan Çağlayan dedi ki, “Çağatay dünyadaki ender insanlardandır, çok mütevazidir. Onun için sette kapris yapmayan tek ünlü diyebilirim, sıfır kapris”. Dedi.
 
Berberi Şükrü Dudu; “ Çağatay çok iyi biri, insanlığını çok seviyorum. İlk günden bugüne hiç bozulmadı, Çağatay gerçekten adam gibi adam”. Demiş bir röportajında.
 
Çağatay’ın ne kadar mükemmel bir adam olduğunu her ağızdan duymak da ayrı bir keyif sevenleri ve fanların için.
 
Bir Atasözümüz vardır. “Yörük at, yemini kendi arttırır” diye. Sen de kendi itibarını kendin arttıracak, sanatınla, üstün performansınla eski günlerine tekrar döneceğine inanıyorum.
 
“Aşk Hikayesi”nde yolun açık olsun Çağatay. Eylül ayını iple çekiyor, fanların, sevenlerin ve izleyicilerin.
 
Sizlerin de yolu ve gönlü açık olsun değerli okuyucularım.
 
Saygılar,
 
Abdurrahman Balcılar
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..