Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '14

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'dan Meksika tatili öncesi alışveriş!

Çağatay Ulusoy'dan Meksika tatili öncesi alışveriş!
 

Çağatay Ulusoy önceki gün, Zorlu Center AVM’deki Beymen mağazasında alışveriş yapmış. Tek başına alışverişe çıkan Çağatay’ın yanında sevgilisi Serenay Sarıkaya yokmuş.

Serenay Sarıkaya, bir gün öncesi aynı alışveriş merkezinde alışveriş yapmış.

Genelde kameralardan kaçan Çağatay Ulusoy bu defa kaçmamış, kameralara alışveriş çantaları ile poz vermiştir.

Daha sonra arabasına binerek alışveriş merkezinden ayrılmıştır.

Çağatay Ulusoy, elinde iki adet alışveriş çantası ile objektiflere böyle poz vermiştir.

 

BokPJ_zCYAEUeAs[1]

Geçen yıllarda "Hey Girl" dergisine röportaj veren ve birlikte alışveriş yapan Çağatay Ulusoy, bakın nasıl bir alışveriş yapmış ve neler almış.

O zamanlar, Armoni Jeans’ı tercih eden yakışıklı oyuncu, bakın bu tercihini nasıl izah etmiştir. “Tercihimin sebebi, kesimleri çok hoşuma gidiyor, yani fit olduğu için, bir de renklerin uyumu çok iyi. Burada ne giysem alabiliyorum.”  O yıllarda iki haftada bir alışverişe geldiğini de söylemiş.

Ekran Alıntısı.PNG cu 4

Ekran Alıntısı.PNG cu5

Alışverişi pek sevmediğini söyleyen Çağatay, her seferinde 3-4 parça aldığını söylemiştir. Pantolonda açık renk pek giymediğini söyleyen Ulusoy, kot bedeni olarak 31-32 giyermiş.

Ekran Alıntısı.PNG cu.2

Ekran Alıntısı.PNG cu3

O günkü alışverişinde, bir kot pantolon, iki tişört, bir el çantası ve bir şapka almıştır. O gün hava yağmurlu olduğu için bir de mont ve 43-44 giyen Çağatay bir de yazlık ayakkabı almış.

Çağatay ulusoy, alışverişi yaptı. Şimdi Medcezir” in sezon finalinden hemen sonra Meksika tatili başlayacak. Sözcü Gazetesi’nden Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; Önceki akşam Karaköy’deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Çağatay, yoğun geçen set ortamının yorgunluğunu Meksika tatili ile atlatacağını söylemiş. Gazetecilerin, “Sevgiliniz Serenay Sarıkaya da size tatilde eşlik edecek mi?” yönündeki soruna ise gülümsemekle yetinmiştir. Daha sonrada aracına atlayıp evine doğru hareket etmiştir.

4581_5761_06032014_6[1]

Çağatay Ulusoy ile Seranay Sarıkaya, Medcezir'de Yaman ile Mira olarak iki sevgiliyi canlandırıyorlar. Buradaki ilişki Çağatay'ı Serenay'a bağlamış. Neden mi?

Çağatay Ulusoy, önceki bir röportajında aşka inanır mısınız?  Sorusuna bakın ne cevap vermiş. “Aşka değil ama bağlılığa inanıyorum. İlişkinin başında karşı tarafın bir güven problemi olsa da, beni tanıdıkça bu yok oluyor. Çünkü sadığım. Demiştir.

Medcezir'in başarılı iki oyuncusuna, gönüllerince keyifli bir tatil dileyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

 

Not: Burada yazılan tüm yazılarım elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılamaz.

 

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..