Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '20

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy dizisi 6 Martta

Çağatay Ulusoy'un Hakan Muhafız dizisinin 3.sezonu neredeyse bir yıldır sabırsızla bekleniyordu. Meraklı izleyicileri "Hakan Muhafız 3. sezon ne zaman?" soruları beni bezdirmişti. Ben aldığım duyumlara göre, 20 Mart yada 27 Mart'ta yayınlanabileceğini söylemiştim. Beklenen haber geldi ve 6 Mart'ta Hakan: Muhafız'ın 3.sezonun yayınlanacağı Çağatay UlusoyTwiter hesabından duyurdu.  Yayın günü belli oldu. 3.Sezon resmi fragmanı da yayınlandı.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun oynadığı Hakan Muhafız ile ilgili resmi açıklama Netflix'ten geldi. İşte, Hakan Muhafız 3. sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı.

 

HAKAN MUHAFIZ 3. YENİ SEZONUNDA NELER OLACAK

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan'ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

İstanbul'un kaderi gizemli bir düşmanın, Vezir'in ellerinde. Hakan artık Nisan (Funda Eryiğit), Burak (Taner Ölmez) ve yeni Sadık Olanlar'dan destek alsa da bu savaşta ona ışık tutacak kişiler ataları olacak. Bu virüs yok etmek için Hakan amansız bir mücadeleye başlar.

Hakan için hayatının kabusu olur.

İşte o Netflix'in resmi fragmanı...

https://www.youtube.com/watch?v=OaESkQEGiPs

6 Mart Cuma Günü , Çağatay Ulusoy'un Hakan Muhafız 3. Sezonu bütün bölümleri Türkiye saati ile

Saat 11'den itibaren Netflix İnternet sitesinde... Tüm bölümlerini heyecan içinde izleyeceksiniz!

Umarım beğenecek Çağatay Ulusoy'u ve tüm oyuncularını alkışlayacaksınız.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..