Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy Dünya Starı Oldu!

Çağatay Ulusoy Dünya Starı Oldu!
 

Aslında çok da şaşılacak bir şey olmadı!

Bu konuyla ilgili yazmıştım (1). Tarih Ağustos ayını gösteriyordu. Şimdi Çağatay Ulusoy’un 2018 yılbaşı partisinde Hollywood ünlüleri ile birlikte yeni yıla girişi haber yapılıyor. Tabi Çağatay Ulusoy’un haber değeri oldukça büyük, yazmak lazım!

Sevenleri ondan bir haber bekliyor!

Netflix ile yaptığı dizi anlaşması Çağatay Ulusoy’un hayatının dönüm noktalarından biri oldu. Aktörü sevenler bir an önce onu ekranlarda görmek istiyorlar. Ama bu o kadar da çabuk olmayacaktır. Netflix ajandasında “İstanbul” adı ile geçen dizi 2018 tarihinde yayınlanacak ama net bir tarih verilmemiş durumda.

Bu pek de şaşırtıcı değil!

Kitabın senaryolaştırılması, senaryodaki oyuncuların belirlenmesi(cast), mekanların belirlenmesi, kostüm ve dekorların senaryoya uygun tasarlanması, kostüm dikilmesi, saç ve makyaj için stil belirlenmesi, kamera arkasında çalışacak kadronun oluşturulması, çekimler çekimler çekimler, uykusuzluktan zombiye dönmüş insanlar güruhu, onay alan görsellerin montajda birleştirilmesi ve yayın!

Arada atladığım şeyler olmuş olabilir ama işler bu kadar meşakkatli!

Yapımcı firma çekimlerin 2018 Ocak ayı olarak belirtmesine rağmen, yapım cephesinden fazla ses gelmiyor. Çağatay Ulusoy 3,5 aydır Amerika’da, kiralanan evin kontratı 4 aylık. Şimdi Hollywood partisi için de Amerika’da kalacak, Ocak ayının 4-5 i gibi bir gecikme olacak. Birlikte hesap yapmaya başlayalım!

Bence dizi Şubat ayından önce çekilmez ve Mart ayından önce de seyredemeyiz.

Böyle olunca biraz daha beklemek gerekiyor. Sanıldığının aksine kameralarla iş yapmak o kadar da kolay ve eğlenceli değildir. Dışarıdan görünenin aksine sabır, dikkat ve disiplin gerektirir. Tabi ki eğlenceli tarafları var ama tartıya konunca zorluğu eğlencesinden daha fazla.

Çağatay Ulusoy şuan için oldukça büyük bir ivme kaydetti. Aktör ( bunu söylerken hep kendime gülüyorum, ne zaman büyüdün de aktör olun genç adam!) Lori Levely ile çalışmaya başlayınca işler değişti. Artık bazı ekstra etiketler kazandı ve bunu da şimdilik doğru kullanıyor.

Biliyorum sabırsızlığınız artıyor ama bir de sevdiğiniz aktör açısından düşünün, siz olsaydınız bu altın kapıdan geçmek için ne yapardınız? İşte Çağatay Ulusoy da öyle yapıyor ve Hollywood anahtarı cebinde, o kapıdan geçiyor.

Ve başarmak için birkaç manevra daha lazım!

O manevraları ve zorunlu yer hareketlerini yaptıktan sonra da Çağatay Ulusoy bir dünya starı olacak. Çok az kaldı çok az! Ama eğer zirvedeki yerini korumak istiyorsa daha çok daha çok çalışacak, daha seçici ve titiz davranacaktır. Haydi, bakalım yolun açık olsun Çao!

Hayatta yolunuzun açık olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

(1)    http://blog.milliyet.com.tr/karsinizda-cagatay-ulusoy/Blog/?BlogNo=567261

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..