Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşkı 'İçerde' dizisine çomak soktu!

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın aşkı 'İçerde' dizisine çomak soktu!
 

Çağatay Ulusoy'un İÇERDE dizisi Pazartesi geceleri reyting rekorlarını egale ederek devam ediyor. Başladığı ilk günden bu yana ekranlara gelen 29 bölümün AB'de sadece 4 bölümünde 2.sırada yer aldı. diğer tüm kategorilerde hep 1.sırada yer aldı. Bu da rakipleri tarafından bir takım dedikodulara neden oldu. Bir laf vardır; "Çamur at lekesi kalsın" derler.

Önce bu haberi yayınlayalım. Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın yazısı aynen şöyle;

Dizideki ekip arkadaşı Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy’un Bensu Soral’la olan samimi sahneleri dizinin senaristleri tarafından azaltıldı.

‘İçerde’ dizisindeki partneri Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy’un sahnelerine senarist ayarı… Komiser Sema rolünü canlandıran Sarışın ile Ulusoy, olayların akışı gereği birlikte çok sık ve aynı sahnelerde yer almıyor. Daha çok dizide aşk yaşadığı Bensu Soral’la samimi sahneleri olan Ulusoy için dizinin senaristleri Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu harekete geçti ve yakışıklı oyuncunun Soral’la olan sahneleri kısaltıldı. Son bölümde azaltılan bu sahneler de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. ‘Çağatay’a senarist jesti’ diye yorumlanan bu hareket sonrasında Sarışın ile Ulusoy’un birlikte olan sahnelerinin çoğalıp çoğalmayacağı ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Gerçekten böyle bir şey oldu mu? Son 3-4 bölümdür Çağatay Ulusoy (Sarp) ile Bensu Soral (Melek) bir arada sahnesi yok gibi. Daha çok aksiyon sahneleri yer alıyor. Bu noktadan hareketle bu dedi-kodular çıkartılıyor.

Bana göre doğru olamaz. Çağatay Ulusoy böyle bir duruma asla izin vermez. O sanatı uğruna güzelim saçlarını bile feda etti, üç numaraya vurdurdu. Böyle bir şeyi istemek şöyle dursun, izin bile vermez. Ben yakın takipçisi olarak, Medcezir'de Serenay Sarıkaya ile dizi içinde ve dışındaki aşkları yüzünden uyarmış, aşk başka, iş başka demiştim ve eklemiştim Çağatay bindiği dalı kesmez. İçerde dizisinde yakın arkadaşı Duygu Sarışın'a rol verdirmiş olabilir. Ancak, çok iyi giden bir dizinin senaryosunda Bensu Soral ile rollerin azaltılmasını istemez. Bırakın Çağatay'ı Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay da bu tür bir senaryo değişikliğine izin vermez.

 

Ekran Alıntısı25.5

Komiser Sema karakteri ile Sarp karakterinin dizide aynı sahnede birlikte oynadıkları 2-3 kareyi geçmez. Komiser Sema (Duygu Sarışın) ile Sarp'ın ikili sahnesi bile hiç yok.

Ekran Alıntısı29,8

Melek ile rolün gereği daha çok yer alması gerekir. Olması da gayet doğal.

Ekran Alıntısı29.6

İçerde bir aşk dizisi değil, aksiyon sahneleri çok olan bir macera dizidir. Bu nedenle Melek ile Sarp'ın ikili sahneleri de zaten çok az.

Ekran Alıntısı29.9

Çıkan bu tür haberler tamamen iyi giden dizide, tekerleğe çomak sokmaktır. Çağatay Ulusoy neredeyse 6 yıllık sanat hayatına dev adımlarla ilerleyen bir oyuncumuz. Özel hayatını diziye karıştırmaz, pişmiş aşa su katmaz.

Hele şu günlerde Hürriyet Gazetesinden İpek İzci, dizilerdeki en başarılı isimleri mercek altına almış en başarılı erkek oyuncu Vatanım Sensin'deki Albay Cevdet rolüyle Halit Ergenç... 5. sırayı da İçerde'deki rolü ile Çağatay Ulusoy almıştır. 5.sırada Esrarengiz bir jön olarak kabul edilen Çağatay Ulusoy, (15 Puan) Oyunculuğa 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle adım attı. Medcezir, Anadolu Kartalları ve Delibal'daki oyunculuğuyla adından söz ettirdi. Şimdilerde başrolü Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral ile paylaştığı Show Tv'nin "İÇERDE" dizisinde yer alıyor.

Diğer taraftan Hürriyet yazarı Ceren Şehirlioğlu, genç oyuncunun performansını o kadar başarılı buluyor ki, en iyi erkek oyuncular sıralamasında bir numaraya koyuyor.

Hal böyle iken bana göre, Çağatay Ulusoy sevgilisi için dizinin senaryosunu müdahale etmez. İçerde dizisi ile ilgili bu türden haber ve söylentiler külliyen yalan ve yanlıştır. 360Tv'nin 'Aramızda Kalmasın' programında bahsi geçti, onlar da böyle bir şey olamayacağını dile getirdiler.

Çağatay Ulusoy yada menajeri Engin Aykanat'tan açıklayıcı bilgi bekliyorum. Şu ana kadar haber alamadım.

Lafın kısası "Meyve veren ağaç taşlanır" derler ya... Bu da böyle bir dedi-kodu. Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ilişkisi tamamen kendilerine ait ve özelleridir. Yeter ki dizilerine zarar vermesin. İçerde dizisi, finale 10 bölüm kaldı. Aynı başarıyı devam ettirmeleri gerekir.

Çağatay Ulusoy'a benden bir baba tavsiyesi, sen yoluna devam et oğlum, iyi yoldasın ve başarılısın. Tüm İçerde ekibine başarılarının devamını diliyorum.

İçerde'nin macera dolu 30.bölümü 17 Nisan Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..