Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '18

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy Neredeyse Boyu Kadar Bir Balıkla Sevenlerinin Bayramını Kutladı!

Çağatay Ulusoy Neredeyse Boyu Kadar Bir Balıkla Sevenlerinin Bayramını Kutladı!
 

Çağatay Ulusoy neredeyse boyu kadar bir balıkla, dalgıç kıyafetleri ile poz vermiş ve sevenlerinin bayramını kutlamıştır.

Instagram'da "İyi bayramlar" notuyla uzun zaman sonra paylaştığı fotoğraf 3 saat içinde 400 Bin beğenme almıştır. Çağatay'ın dalma merakının olduğunu hepiniz bilirsiniz. Geçen yaz ve bu yaz motoryat teknesi ile Marmaris kıyılarında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte tatil yapmışlardı. O zaman Göcek Koyunda tüpsüz dalarak bu Kılıç balığını avlamış. Sonra da teknesinde bu fotoğrafı çekirmiştir. Çağatay dalmayı çok seviyor ve su altında zıpkın ile balık avcılığı en büyük hobisi...

Resme bakılırsa Çağatay Ulusoy, "Koruyucu" dizisinin stresini atmış gibi gözüküyor. Geçen hafta The Protector dizisi (20 bölüm) tamamlanmış, şimdi montaj çalışmaları yapılıyor. Şayet yetişirse 23 Eylül 2018 Çağatay'ın doğum gününde ilk 10 bölüm Internette yayınlanacak!

Dizi bitiminde verilen partide şampanyalar patlatılmış, fotolar çekilmiştir.

Çağatay Ulusoy Yurt dışında en çok sevilen sanatçılarımızdan biri... Bilhassa Latin Amerika ülkelerinde çok seviliyor, her gün yüzlerce fotoğrafı paylaşılıyor.

İşte o Kılıç Balığı ve arkadaşı.

Ulusoy'un dalgıç kıyafetli, elinde zıpkın ve boyu kadar uzun kılıç balığı ile çektirdiği bu "İyi Bayramlar" pozu çok konuşulacak, sevenleri tarafından daha milyonları geçen tıklama alacaktır.

Sana da iyi Bayramlar Çağatay, her şeyin gölünce dalarken hayal ettiğin gibi olsun.

Sevgiler, saygılar.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..