Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '16

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy nihayet bir reklam filminde boy gösterecek!

Çağatay Ulusoy nihayet bir reklam filminde boy gösterecek!
 

25 Aralık 2015'de vizyona giren, "Delibal" sinema filmi ile çok konuşulan Çağatay Ulusoy, reklam filmi konusunda Colin’s firmasıyla anlaştığı söyleniyor. Sanat hayatında 5 yılı başarılarla geride bırakan yakışıklı oyuncunun sevenleri niçin bir reklam filminde oymadığını hep merak ediyor, sabırla ondan bir reklam filmi bekliyorlardı. Ve nihayet bir firmanın reklam yüzü oluyor.

Delibal filmde seslendirdiği 'Mutlu Sonsuz' şarkısı ile son aylarda dillerden düşmeyen oyuncunun bu reklamdan 1.800.000 TL aldığı öğrenildi.

Ulusoy, firma yetkilileriyle anlaşmadan sonra fotoğrafların Dünyaca Ünlü Türk Fotoğrafçı Mert Alaş çekmesi konusunda ısrar etmiş. Mert Alaş; Justin Bieber, Lady Gaga, Madonna ve Kate Moss gibi bir çok ünlünün fotoğraflarını çeken bir sanatçımız. Ancak, Mert Alaş'ın bu iş için 1 Milyon istemesini firma kabul etmemiş, başka fotoğrafçı arayışına gitmiştir. Ancak Çağatay Ulusoy'un Mert Alaş konusunda ısrar ettiği söyleniyor.

Ulusoy, bayan partner konusunda da 20 yaşındaki Los Angeles, Kaliforniya doğumlu, Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster'in kızı Model ve oyuncu olan Gigi Hadid'i tavsiye etmiş.

Gigi Hadid, bir çok markanın modelliğini yapmaktadır. Elle, Vogue, Galore ve Schon gibi dergilerin kapaklarında yer almış bir isimdir. Kendisi ayrıca People dergisinin en güzel kadınlar listesinde 2. sırada yer almıştır. Boy: 1,76 . Kilosu: 57. Vücut Ölçüleri: 87 x 63 x 89

gigi Hadid

Şayet söz konusu krizler aşılır, anlaşmalar hayatiyete geçirilirse önümüzdeki aylarda bu ikiliyi sıkça ekranlarda izleyeceğiz.

cats çu+gh

Çağatay Ulusoy, Eylül 2016 dizi sezonunda Ay Yapım'ın çekeceği yeni dizisi ile ekranlarda olacak. Şimdilerde Santa Monica sokaklarında sabah sporu yapıyor, evde harıl harıl bu dizideki rolünü hazırlanıyor ve gerekli eğitimleri alıyor.

Cb9iDkKW0AAJpSY

Bu güzel reklam filmi haberi ve de yeni dizisi için sevenleri adına hayırlı olsun diyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Kaynak: Milliyet.com.tr'den Cadde - Sercan Kısmet'in haberi. Görseller tarafımdan internetten ve Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..