Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '17

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy Sevenleri Bütün Dünyayı Salladı!

Çağatay Ulusoy Sevenleri Bütün Dünyayı Salladı!
 

Ünü ülkemiz sınırlarını aşan, yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un sevenleri dün gece yarısı 23 Eylül'de saatlerin 00.00 göstermesi ile "MutluYillar CagatayUlusoy" etiketi ile tweet atmaya başladılar. Çağatay Ulusoy'un 27. Yaş Gününü kutladılar. Kısa zamanda Trend Topic listesine girdiler. Tüm dünya ülkelerinde tweeterda Tweet yağmuruna başladılar. Üst sıralara yükselip, 20 bine yakın tweet attılar.

Bende kendilerine destek olmak amacıyla, 3 tweet attım. Yüzlerce beğeni ve retweet aldı.

Abdurrahman Balcılar? @abbalcilar 

Gönlü güzel, yüzü güzel, oyunculuğu süper adam iyi ki doğdun. 27.yaş günün kutlu olsun… İyi ki varsın! MutluYillar CagatayUlusoy

 

Abdurrahman Balcılar? @abbalcilar 

2011’de Feriha’ya tutkulu aşkın ile tanıdı sevenlerin seni.7 yıl geçti. 27.yaşa bastın, oyunculuğun ile devleştin.MutluYillar @cagatayulusoyy

DKT_O4NXoAATFg7

 

Abdurrahman Balcılar? @abbalcilar 

@cagatayulusoyy, Emir, Ahmet Onur, Yaman, Barış ve Sarp’ı sen yarattın. Can verdin. Herbirini seninle sevdik. MutluYillar CagatayUlusoy
Çağatay Ulusoy'un 27.yaş günün kutlamak amacıyla günler önceden hazırlıklara başladılar.

DJ68cAwXUAAMhif

 

Ülkemiz haricinde bazı Dünya ülkelerinde TT listesine girdiler.

DKXOhlzWAAESY1D

 

Diğer bazı Dünya ülkelerinde TT Listesinde:

DKZfIsjX0AA7JA0

Bilindiği gibi Çağatay Ulusoy, bir aydır Amerika'da oyunculuk eğitimi alıyor, yabancı dilini geliştiriyor ve tatil yapıyor. Tahminen bir ay sonra Ülkemiz'e dönüp 2018'de internette yayınlanacak olan Netflix'in dizi projesi için çalışmalara başlayacaktır.

 

KISACA ÇAĞATAY ULUSOY;

Çağatay Ulusoy; 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

2010 yılında "Best Model Of Turkey" yarışmasına katılmış ve birinci seçilmiştir.

Ulusoy; Ayla Algan'dan ve Vahide Perçin ile Altan Gördüm'ün Sanat Okulunda oyunculuk dersleri almıştır.

14 Ocak 2011'de Show Tv'de yayına başlayan "Adını Feriha Koydum" dizisinde Hazal Kaya ile oynamış, büyük beğeni toplayan Emir Sarrafoğlı karakterini canlandırmıştır. Reytinglerin tepesinde yer almıştır.

2011 yazında ilk sinema filmi "Anadolu Kartalları" da Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış film ve Çağatay'ın oyunculuğu takdir toplamıştır.

Çağatay Ulusoy, 2013 yılında Serenay Sarıkaya ile Star TV'de yayınlanan "Medcezir" dizide "Yaman Koper" karakterini can vermiş ve Yaman Koper'i oynamıştır. Bu rolündeki performansı ile Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu dalında birincilik ödülü almıştır.

Ulusoy; 25 Aralık 2015'de vizyona giren olan “Delibal” sinema filminde “Barış Ayaz” karakteri canlandırmış ve başrolü Leyla Lydia Tuğutlu ile oynamış, film 1,5 milyon kişi tarafından izlenmiştir.

Çağatay Ulusoy; İlk reklam filmini bir Jean firması olan Colin's de gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle Colin's reklam yüzü olmuştur.

Çağatay Ulusoy, son olarak geçtiğimiz 2016 - 2017 dizi sezonunda "İçerde" dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Bu dizi ile ününe ün katmıştır.

DKS_Z-7W0AA3o_z

7 Yılda çok güzel işlere imza atan Çağatay Ulusoy, şimdi Dünya Sanatçısı oldu. Netflix dizisi le onu tüm dünya izleyecektir.

27. yaşın tekrar kutlu, her şeyin gönlünce, başarıların daim olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..