Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '15

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'un 6 yıl önce oynadığı cüretkar klipler hakkında?

Çağatay Ulusoy'un 6 yıl önce oynadığı cüretkar klipler hakkında?
 

Gün yok ki Çağatay Ulusoy ile ilgili bir haber çıkmasın, adı geçmesin magazin sayfalarında... Ulusoy şu sıralarda 2 ay önce gittiği Amerika Los Angeles'te oyunculuk eğitimi alıyor. Magazincilerimiz boş durmamış bundan 6 yıl önce oynadığı şarkı kliplerini bulmuşlar, şu sıralarda internetteki haber sitelerinin magazin sayfalarında boy boy yer alıyor bu haberler ve resimler.

Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model yarışmasına girmeden önce, içinde oyunculuk merakı varmış ki, bazı filmlerde figüranlık yapmış. Arka Sokaklar dizisinde ve Recep İvedik gibi filmlerde kısa yevmiyeli olarak çalışmış. Her gencin içinde olan meraktır bu. O yıllarda Çağatay Ulusoy bazı kliplerde de rol almış. Bu kliplerde öpüşme sahneleri gibi cesur sahnelerde görülmekten kaçınmamış. Gayet doğal sahneler bunlar. Şimdi sanki kötü bir iş yapmış gibi ortaya atılıyor.

Çağatay Ulusuy'un Arka Sokaklar dizisinde figüran olarak görüldüğü sahne:

emir-in-annesi-isyan-etti-cagatay-ulusoy-sac-1345137

Çağatay Ulusoy şu sıralarda adından sıkça bahsedilen ünlü oyuncularımızdan biri. 2011 - 2012 yılında Hazal Kaya ile oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisi ile adını duyurmuş, tanınmış, çok sevilen fenomen bir oyuncu olmuştur. Eylül 2013'de Serenay Sarıkaya ile "Medcezir" dizisinde zirve yapmış, şimdilerde aran an bir oyuncu olmuştur. 2011 yazında "Anadolu Kartalları" sinema filminde oynamış, bu yaz oynadığı 25 Aralıkta vizyona girecek, "Delibal" filmi ile adı dillerden düşmez olmuştur.

5649dbc718c77336f836ea17

Ulusoy'un oynadığı bu klipler, 2009’da Akın’ın “Oldu mu Yar”, 2010’da İsmi Sina & Maro Lytra’nın “Unut Onu” kliplerinde rol almış. İlk klipte sevgilisini aldatan kadının tek gecelik aşkını canlandıran Ulusoy, ikincisinde yatakta oturan üç kadının başında bekleyen seksi 'Bodyguard’dı canlandırmıştır.

cgatay_6063

Geçmişte de, bu günlerde de şarkı kliplerinde sıkça rastladığımız, gördüğümüz kliplerden biri bu sahneler. Gayet de doğal. Demek ki o günlerde Çağatay Ulusoy'un içinde varmış oyunculuk. Bu hırs onu bu günlere getirdi demektir.

CUADqfUWwAAg-zy

Hep söylerim meyve veren ağaç taşlanır. Çağatay Ulusoy, 6 yıl önce kliplerle başlayan oyunculuk deneyimi bunlar. Ulusoy son iki dizi ve iki sinema filminde gösterdiği performansı ile yetinmeyip şu günlerde Los Angeles'te Workshoplarda oyunculuğunu daha da geliştirmeye çalışıyor. Aferin Çağatay devam et. Bunlar utanılacak değil, gurur duyacağın haberler ve sahnelerdir.

DELIBAL_afiş

Çağatay Ulusoy 25 Aralık'ta sinemalarda gösterime başlayacak DELİBAL filminin galası için yurda dönecektir. Daha sonra da, 2016 Ocak ayından itibaren onu yeni bir dizide görmek için hayranları sabırsıklıkla bekliyorlar. En kötü ihtimalle 2016 Eylül yeni sezonda bomba gibi bir dizi ile usta oyuncuyu ekranlarda göreceğiz. Ay Yapım ile yeni bir dizi için Eylül başında el sıkışmıştı. Bu dizide bayan partnerinin kim olacağı merakla bekleniyor.

Çağatatay Ulusoy'un 6 yıl önce oynadığı cüretkar klipler hakkında benim söyleyeceklerim bunlar. O şimdi dizilerin aranan ünlü oyuncularından biri. Bence o geleceğin starı, istikbali çok daha parlaktır. Gözlerinde ve yüzündeki o ışık geleceğini aydınlatıyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Haber ve görseller Çağatay Ulusoy twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..