Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '14

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy’un hastalık haberi sosyal medyayı karıştırdı!

Çağatay Ulusoy’un hastalık haberi sosyal medyayı karıştırdı!
 

Önceki gün twitterda dikkatimi çeken Ece Yörenç’ e sorulan bir soru Çağatay 10 gün izin istiyormuş, hasta mı? Sorusu. Ece hanım o soruyu cevap olarak, Salı akşamı 20,19’da, “Sette herkesin sağlığı yerinde ve işlerinin başındalar. Yarın çok önemli bir sahne çekiliyor çoook” diye bir Twit attı. Ve durum aydınlığa kavuştu. Medcezir dizisinin ve de Çağatay Ulusoy’un o kadar çok seveni var ki, devamlı takipteler. Binlerce kişi Twitter da değişik twitler devamlı atılıyor. Çağatay Ulusoy sevenleri, Tuzla’da devamlı dizi çekimlerinin de takip ediyorlar.

Hatta okuduğum bir habere göre Magazin Basın muhabirlerinin çekemediği, Çağatay - Serenay dizi dışı aşkıyla ilgili resimleri set aralarında, onları bir arada yakalayıp çekmişler. Bu resimleri sosyal medyada paylaştılar. Herkes de gördü. Bu da Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya aşkının dizi dışında da var olduğunun ispatı oldu.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Yukarıdaki resimde Çağatay Ulusoy, durgun, biraz da yorgun olduğu gözüküyor.

Benim aklıma gelen şu oldu. Bu izin meselesi nereden çıktı. Mutlaka bir izin konusu konuşuldu ki, hastalık değilse nedir bu? Çağatay Ulusoy’ un ertelenen mahkemesi 11 Şubat’ta görülecek. O günden önce hazırlanmak, başını dinlemek için izin istemiş olabilir. Tabii ki benimkisi tamamen tahmin.  Ama hasta olmadığını ben de sevindim.

Medcezir, Twitter sayfasında gördüğüm aşağıdaki Çağatay Ulusoy'un resmini ve de yazısını çok anlamlı bulduğum için koyuyorum.

 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Sağlıklı günler, iyi çalışmalar Çağatay Ulusoy, yarın Star Tv.de “Medcezir” günü. 19.cu bölümünü sabırsızlıkla bekliyor sevenlerin.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

Not: Görseller internetten, Medcezir Twitter sayfasından alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..