Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '12

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un ihtiyacı kaslı vücut mu ?

Çağatay Ulusoy’un yeni “adaleli” vücudu geçmişte çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ’un “baklavalı” vücudu kadar olmasa da medyanın ilgi duyduğu bir haber oldu. Genç ve yakışıklı oyuncunun bu vücudunu egzersizle mi yoksa ilaçlarla mı yaptığı konusu bir yana gözden kaçırılmaması gerekenleri söylemekte fayda var.

Çağatay Ulusoy, son dönemde dizi sektöründe fazlasıyla iyi bir çıkış yapan ve uzun yıllar gerek dizi gerekse sinemada iyi işler yapabilecek bir potansiyele sahip. Ama oyunculuk kariyerine doğru hamlelerle devam etmesi ve kendi gerçekliğinin farkına varması gerekiyor.

Medyanın kendisine ilgisi daha çok magazinel haberlerde kendisini gösteriyor. Oysa kabul etmek lazım ki kariyer açısından Çağatay Ulusoy daha henüz işin başında. Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiği yolun henüz daha ilk evrelerinde. Kıvanç Tatlıtuğ başlangıçtaki “yakışıklı genç adam” imajını yenmeyi başarmış özellikle Kuzey-Güney projesine başladıktan sonra oyunculuk açısından da mesafe katettiğini başta otoriteler olmak üzere herkese göstermişti.Yani bir anlamda Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu ibra edilmiş oldu. Ama aynı durum henüz Çağatay Ulusoy için geçerli değil. Çünkü o daha henüz ” genç ve yakışıklı oyuncu” modunda…

Medyada Çağatay Ulusoy adı henüz “iyi bir oyuncu” ibaresiyle anılmıyor. Görüldüğü kadarıyla bu algının oluşması Adını Feriha Koydum dizisinden sonraki projeyi bekliyor. Yani anlaşılan o ki Çağatay Ulusoy, Adını Feriha Koydum bitene kadar “genç ve yakışıklı oyuncu” olarak kalmaya devam edecek. Çünkü dizide canlandırdığı “Emir” karakteri onu henüz oyunculukta yakalamak istediği hedefe taşıyacak derinlikte değil.

Genç oyuncunun fiziğiyle ya da kaslı vücuduyla anılmaktan çok kendini geliştirmeye ihtiyacı var. Kabul etmek lazım o, bu haliyle de yerli dizilerdeki “aşk üçgenlerinin vazgeçilmez yakışıklı genç adamı” ihtiyacını karşılayabilir. Bu rollerle çok paralar da kazanabilir. Ama “iyi oyuncu” olmak onun için daha ciddi ve daha anlamlı bir hedef.

Çağatay Ulusoy’un “genç ve yakışıklı oyuncu” mu yoksa “iyi oyuncu” mu olacağına karar verdiğini görmek için “Emir” den sonraki canlandıracağı karakteri görmemiz gerekiyor.

ŞADAN KABA

http://www.medyabey.com

www.twitter.com/Sadan_Kaba

 

 
Toplam blog
: 20
: 1059
Kayıt tarihi
: 18.09.12
 
 

Yazmayı istediğim konular daha çok TV ana başlığı altında toplanabilir. Alt başlıklar olarak da "ye..