Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '14

 
Kategori
Sinema
 

Çağatay Ulusoy’un kabul etmediği rol, Şükrü Özyıldız’a!

Çağatay Ulusoy’un kabul etmediği rol, Şükrü Özyıldız’a!
 

Hafta başında Özcan Deniz, bu yaz çekeceği sinema filmi için rolü, son zamanlarda yıldızı iyice parlayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’a teklif etmişti. Ulusoy, tatile çıkacağı ve zamanı uygun olmadığı için teklifi kibarca geri çevirmişti.

Özcan Deniz, daha önce Kıvanç Tatlıtuğ’a da düşünmüş ama olmamıştı. Güneş Gazetesi’nden Ahmet Döğen’in haberine göre, bu defa aradığı jönü buldu.

Geçtiğimiz yıl “Benim Hala Umudum Var” dizisinde çok iyi bir performans gösteren Şükrü Özyıldız’a rolü vermiş. Genç kızların yeni gözdesi olan Şükrü Özyıldız, bu dizide Gizem Karaca ve Oktay Berk ile oynamıştı. Öyle ki bir ara dizideki performansı ile Oktay Berk’in önüne geçmiş, dizide sıkıntı yaşanmıştı. Oktay Berk diziden ayılmak istemiş, Gold Film Oktay Berk’in ücretini yükselterek dizide kalmasını sağlamışlardı.

Gold Film ile beş yıllık anlaşması olan, Şükrü Özyıldız’ın 2013 yılında oynadığı “Neva” adlı filmi saymazsak, bu ilk başrol oynayacağı sinema filmi olacak. 1988 İzmir doğumlu olan Özyıldız, annesi Rum, babası Karadenizlidir.

Benim hala Umudum Var dizisinden önce, Derin Sular ve Uçurum dizilerinde rol almıştır.

Özcan Deniz, Ya sonra, Evim Sensin, Su ve Ateş gibi sinema filmlerini imza atmış, oldukça da başarılı olmuştur.

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız’ın bu sinema filminde, bayan rol arkadaşı Yasemin Allen'in adı geçse de şimdilik belli değil. Romantik komedi türündeki filmin adı da ne olacak, ilerleyen günlerde öğreneceğiz.

Şükrü Özyıldız’a bu sinema filminde, şimdiden başarılar diyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

Not: Burada yazılan tüm yazılarım elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılamaz.

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..