Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '13

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un koşusu, Emir'in yolunda durdu mu?

Çağatay Ulusoy'un koşusu, Emir'in yolunda durdu mu?
 

Bir hafta önceki blog yazılarımdan birinde, (Çağatay Ulusoy nereye koşuyor ? ) Bir haftada en fazla okunan yazılarımdan biri oldu. 5 bine yaklaştı. Ben bu yazıyı geçen yıl temmuz ayında yazmıştım. Çok sevilen bir dizi oyuncusu olması nedeniyle güncellemek ihtiyacı hissettim.

Eylül ayında, Adını Feriha Koydum  bitmiş, dizi Hazal kaya'sız Çağatay Ulusoy'un sırtına binmişti. Kendisinden yapımcı firmanın ve izleyicinin beklentisi çok fazlaydı. Lakin Hazal fanları, dizinin devam etmemesi için ellerinden gelen engelemeyi sosyal medyada sürdürmeye başladı. Diziden Hazal'ın yanında bir çok oyuncu ayrılmış, yeniler diziye girmişti. Emir rolünü sürdüren Çağatay, sanat uğruna, saç takıntısı olmasına rağmen saçlarını kestirdi. Set dışında bere giymek zorunda kaldı. Bütün bu fedakarlıklara rağman dizi beklenen reytingi sağlıyamadı. Dizi Emir'in üzerine kurgulanmıştı. Bir röportajında "dizi kötü olursa ben yıkılırım" demişti. Fanların yanında, medyada Çağatay'ın çok üstüne gitti. Set aralarında yalnızlığa çekildi, sigara içimini arttırdı. Stresli günler geçiriyordu. Yaz tatilinde  tatsız olaylar yaşadı. Med yapım ne yaptıysa olmadı. İsim sadece Emir'in Yolu oldu. Eski Hande tekrar diziye döndü. Gizem Karaca diziye katıldı. Bu defa senaristlerin Güneş karakterini emirle sevğili yapmaları, her iki tarafın fanlarını çok kızdırdı. Eski AFK izleyicisi, Emir-Hazal aşkını başkasıyla yaşanmasını istemiyordu. Face de ve twiter da yapımcı aleyhine tezehürat gittikçe arttı. Emir'in Yolu 8.ölümde yayından kalktı. Burada reytingler yanında yayıncı kuruluşun mali durumunun bozulması da rol oynadı.

Çağatay Feriha'nın mateminde çok başarılıydı. Eşini kaybetmenin acısını yaşadı ve yaşattı.  Bütün bu olumsuz şartlara rağmen beklenenden çok başarılıydı. Tek başına diziyi sırtlayıp götürebileceğini ispatladı. Şayet emir'in yolu Afk'nın devamı üzerine kurgulanmasaydı, bambaşka isimle yeni bir dizi olarak çekilseydi, sezon sonuna kadar giderdi.

Bence Çağatay Ulusoy koşusuna devam edecek. Şimdilerde yönünü Amerikaya çevirdi. Amerikada en çok izlenen The O.C  isimli gençlik dizisinin yerli versiyonunu Serenay Sarıkaya ile çekeceklermiş. AFK'da Emir zengin oğlandı, şimdi fakir genci çanlandıracakmış. Sevğilisi zengin kız. Tutar mı ?. Bilinmez. Kendi kültürümüzde yaşanan bir yapımda rol alsaydı, çok daha tutulurdu. Kendisinin üniforma aşkını,   Anadolu Kartalları filminden biliyoruz. İdealinin genç denizci teğmeni oynamak istediği de belirtmişti. Artık Ay Yapım ne derse o.

Çağatay'ın sevenleri çok, onun koşusunu izlenmeye devam edecekler. Tabi birebir oyunculuk eğitimlerine devam etmesi lazım. İzleyicilerini  utandırma...  Koş Çağatay, koş...

Saygılar

 

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..