Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un Netflix Çekimleri Başladı! İşte Yeni İmajı!

Çağatay Ulusoy'un Netflix Çekimleri Başladı! İşte Yeni İmajı!
 

Aylardır beklenen ve çok konuşulan Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi çekimleri hayırlısı ile bugün başladığı haberi geldi.

Netflix Türkiye tarafından resmi bültenle açıklanan dizinin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş'un yer alıyor. Netflıx'in ilk Türk orijinal dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı.

Bir süper kahraman hikayesini anlatan 10 bölümlük dizinin yapımcılığını ise Netflix adına 03 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Bu yılın ikinci yarısında gösterime girecek fantastik drama türündeki yapımın kamera arkasında yönetmen Can Evrenol ve görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki bulunuyor. Görsel efektlerini Gradient Effect'in üstleneceği dizinin prodüksiyon tasarımı ise Deniz Göktürk’e emanet.

Çağatay Ulusoy'un İstanbul'un son muhafızı Hakan’ı canlandırdığı dizide, Faysal rolünde Hakan’ın imrendiği başarılı bir iş adamı olarak Okan Yalabık’ı izleyeceğiz. Ayça Ayşin Turan, Faysal’ın şirketlerinde yönetici olarak çalışan, aynı zamanda Hakan’ın ilgi duyduğu Leyla karakterini canlandırırken, Hakan'ın sırdaşı Zeynep'e Hazar Ergüçlü hayat verecek. Mehmet Kurtuluş ise Faysal'ın sağ kolu Mazhar olarak ekranda olacak.

İşte Netflix Türkiye tarafından yayınlanan dizi hakkında açıklayıcı bülten:

Konusu : Daha önce gelen bilgilere göre N. İpek Gökdel'in romanından uyarlama senaryo olacağı söyleniyordu. Romanda kahramanımızın adı Yavuz olarak geçiyor. Dizide 'HAKAN' olarak değiştirilmiş. Bayan oyuncu romanda Aslı ismi 'LEYLA' olarak değişmiş.

Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan'ın serüvenini anlatıyor. Hikayenin başında Doğu ve Batı'nın birleştiği 15 milyonluk şehirde sıradan bir genç olarak hayatını sürdüren Hakan kahraman olmaktan çok uzaktır.

Ancak şehrinin tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altında olduğunu öğrendiğinde onları durdurmaktan başka çaresi kalmaz. Hem henüz hazır olmadığı hem de kabul etmek istemediği bir görevle karşı karşıya olan Hakan, kaderindeki son muhafız olma vazifesini yerine getirebilecek mi?

Çekimlerden ilk gelen 3 kare resim.

Başrol oyuncuları, Ayça Ayşin Turan (Leyla), Çağatay Ulusoy (Hakan) ve Hazar Ergüçlü (Zeynep) bir arada dizide birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş, Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü birlikte senaryoyu kontrol ederken.

Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Çağatay Ulusoy ellerinde senaryo.

İzleyici günlerdir Çağatay Ulusoy'un yeni saç şeklini ve imajını merak ediyordu. Son altı aydır görüntülenen resimlerde, bere ya da şapkalı olarak saçları göstermiyordu.

  

Son dizisi "İçerde" de  saçlarını üç numara traşlı ve sakallı izlemiştik. Bu defa bambaşka bir Çağatay Ulusoy izliyeceksiniz.

İşte yeni dizindeki yeni imajı:

Yanlar ve ensesi kısa Amerikan traşı, üstler uzun. Sakallar kesilmiş, kirli sakallı yeni imajı..

Şimdi de sevenleri yeni saç modasını uygulayacaklar mı? Hep birlikte göreceğiz.

İlk bölümler internete Eylül aylarında gelecek. Dizinin adı henüz açıklanmadı... Roman; "Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi". Süper Kahraman Hakan' mı olacak?  Yeni ismi merakla bekliyor, başta Çağatay Ulusoy olmak üzere tüm ekibe başarılar diliyoruz.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak ve görseller Netflix Türkiye sayfasından.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..