Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '14

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un sevindiren değişimi

Çağatay Ulusoy'un sevindiren değişimi
 

Resimleri toplamışlar, çok sevimli !


Ekranda göründüğü ilk günden beri çok sevilen Çağatay Ulusoy'un içine kapalı, utangaç kimliği bütün takipçileri tarafından biliniyor. Sağ olsun, bütün sosyal medya hesaplarına sahip ama tık yok! Sevenleri gözlerini dikmiş Çağatay Ulusoy'un hesaplarında kıpırtı bekliyor, ama Çağatay Ulusoy harf basmıyor. Birden bir sevgi mesajı ortalık toz-duman, kıyametler kopuyor, bana atılan özel hattan düşen mesajların haddi hesabı yok. 

Bir mutluluk çığlığı "Çağatay'dan mesaj var" diye çığırtkanlık yapıyor, bir sevinç ki görmeyin gitsin. Allah herkese bu sevgiyi lütfetsin! Sonra bir de bakıyoruz aradan uzun bir süre geçmiş bizim Çağatay Ulusoy hesaplarında gene bir kıpırtı yok. Bir hüsran görmeyin gitsin, sevenleri gene göz kırpmadan hesapları kontrol ediyorlar ama Çağatay Ulusoy gene içine kaçmış pozisyonda. Hakkında yazılanlara cevap vermiyor, arada bir ortaya çıkıp bir selam verip sonra da içine kaçar pozisyonda hayatı devam ettiriyor.

Anlıyorum, çok yorgun ve yoğun, ama bunu daha önce bir yazımda belirtmiştim yinelemekten de yorulmayacağım, "Şöhret Yönetimi Ustalık İster"! Çağatay Ulusoy'un, sosyal medyaya yarı dönük yüzü sevenlerini üzüyordu. Beklenen hamle oldu ve menajer değişikliğine geçildi. Aynı anda sosyal medya hesaplarında bir hareket başladı ki sormayın gitsin!

İşte bu, şöhret yönetmenin yolu! Madem bu kadar şöhretli ve sevilen biri, o zaman sosyal medyada sevenlerini mutlu edecek ki gözler hiç bir zaman başkasına yönelme imkanı bulamasın. Birden Çağatay Ulusoy hesaplarında bir hareketlenme söz konusu oldu, günün her saatinde sevenleri hesapları yoklar pozisyonda kaldı. Sonra öğrendik ki bu mucize değişim menajerinden kaynaklanıyormuş.

Hepimiz mutlu olduk! Çağatay Ulusoy sosyal medya açıkladı " Tüm menajerlik, basın ilişkileri ve sosyal medya danışmanlığım Engin Aykanat Management tarafından yürütülmektedir..." bu mucize değişimin mimarı olarak da bizlere açıklanmış oldu.

Artık Çağatay Ulusoy: aktif, neşeli, kıpır kıpır, dışa dönük, sevenlerine yakın ve esprili! Haliyle de bütün sevenleri çok mutlu oluyor. Bu hesapları yönetirken tabi ki yardım alacaktır ama önemli olan Çağatay Ulusoy'un sosyal medya hesaplarını kullanırken klişeden çıkıp, aktif olmasıydı. Resmi hesaplarını mutlaka biliyorsunuz ama ben gene de sizlerle paylaşmak istiyorum!

Twitter resmi:  @cagatayulusoyy

facebook.com/cagatayulusoyofficial …

instagram.com/cgtyulusoyoffi…

Çağatay Ulusoy, artık mutlaka günde en az bir kere sevenlerine söyleyecek bir şeyler buluyor, bir resim, çıkartma paylaşıyor. Her ne kadar hepsini kendi değil  birilerinin yardımı ile yapsa da sevenleri artık Çağatay Ulusoy'un çocuksu ve sevgi dolu halini daha merakla takip ediyor, paylaşıyor.

Kıyamet kopartacak kadar büyük bir aşkla Çağatay Ulusoy'u takip ediyorlar, ben şaşırmadım ya siz?

Hayatta bitmeyen aşklar sizi bulsun dileği ile.... 

Aday olduğum #EnBaşarılıDiziYazarı ece er @eceer6 haydi destek için son gün, 1 tweet atarmısınız ?

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..