Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '14

 
Kategori
Sinema
 

Çağatay Ulusoy'un sinema filminde partneri kim olacak?

Çağatay Ulusoy'un sinema filminde partneri kim olacak?
 

Çağatay Ulusoy, 2015 yazında ikinci sinema filmini çevirecek. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği bu  filmde, filmin yönetmenliğini Ali Bilgin yapacak. Senaryoyu Ece Yörenç mi yada başka birimi, yazar bilemiyorum.

Ulusoy, daha önce Vogue Türkiye dergisinin Haziran sayısına verdiği röportajında bu haberi vermişti. Geçtiğimiz 31 Ekim akşamı yapılan Ayaklı Gazate com'un ödül gecesi çıkışında; Dizi Magazin muhabirinin yeni proje var mı? Sorusuna; "Yazın, yazın sinema filmi var." diye cevap vermişti.

Çağatay Ulusoy'un bu 2.sinema filmi olacak. İlkini 2011 yazında çekmişti. "Anadolu Kartalları" filminde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmıştı. Bu filmde Çağatay çok başarılı olmuş, gösterdiği performans ile göz doldurmuştur.

Türk Hava Kuvvetleri'nin 100.yılı anısına çekilen bu filmde, Çağatay Ulusoy, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Hande Subaşı ile oynamıştı.

svZB7 anadolu kartalları  images ç.u.

Şimdilerde merak edilen konu, Çağatay'ın bayan partneri kim olacak? Kurt Seyit ve Şura dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Farah Abdullah'ın ismi geçiyor. Çağatay, her ne kadar esmer ve siyah saçlı kızlardan hoşlansa da, Zeynep Farah sarışın. Önemli olan aralarındaki uyum olacaktır.

Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile çok güzel bir uyum yakalamışlardı. Çağatay Ulusoy da, zaten şöhret basamaklarını bu dizi ile tırmanmaya başlamıştır. Her ikisinin ortak fanları hala, yeni bir proje beklentisi içindedirler. Geçmiş aylarda Hazal Kaya'ya Kenan Erçetingöz bir röportajında sormuştu. Çağatay ile oynar mısın? Hazal Kaya niye, olmasın diye cevap vermişti. Bu filmde Çağatay'ın bayan partneri Hazal Kaya da olabilir. 2015 Eylül yeni sezona kadar her hangi bir dizide yer almamaya kararlı olan Hazal Kaya, Ekim ayı başlarında, Malezya'da güzellik markası Lux Arabia için kamera karşısına geçmiş ve bir erkek mankenle oynadığı reklam karşılığında 2 milyon dolar ücret aldığı söyleniyor.

Şu günlerde Serenay Sarıkaya da bir röportajında bir sinema filminde oynamak istediğini söyledi. Medcezir'de Çağatay Ulusoy ile birlikte oynuyor, Yaman - Mira karakterlerini canlandırmaya devam ediyorlar. Bu nedenle ben sinema filminde de birlikte olmalarını pek uygun görmüyorum. Tabii ki bu benim fikrim.

Geçmiş yıllarda Çağatay Ulusoy'a Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasından sonra partner olarak, Cansu Dere, Bergüzer Korel, Özlem Yıldız, Pelin Karahanlı ve Dilara Öztunç'un isimleri geçmişti. Bu bayan sanatçılarının birçoğu yaşça Çağatay'dan büyük, bu nedenle tecrübeli, boyu boyuna uygun yeni yüzler bulunabilir. Bir yabancı okuyucumun dediği gibi sürpriz bir isim, Medcezir'de rol alan Aybüke Pusat da olabilir, dezavantajı tecrübesi yok. Bu konu öncelikle yapımcı firma Ay Yapım'ın ve Çağatay Ulusoy'un bileceği bir konudur.

Çağatay Ulusoy'un 2015 yazında çevireceği Sinema filmde birlikte oynayacakları bayan partneri önümüzdeki yılbaşından sonra belli olacaktır. Bayan partnerin bulunmasından sonra filmin cast çalışmaları başlayacak, tam oyuncu kadrosu belli olacaktır. İyi bir senaryo ile kaliteli bir yapım ortaya koyacaklarını inanıyorum. Bu nedenle birlikte oynayacakları bayan partner çok önemli!

Sizce Çağatay Ulusoy'un sinema filminde partneri kim olmalı? Bana yazarsanız blog sayfamada tekrar bir değerlendirme yapabiliriz.

Çağatay Ulusoy'a çekeceği ikinci sinema filminde şimdiden başarılar dilerim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..