Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Köstebek'de senaryo sil baştan!

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Köstebek'de senaryo sil baştan!
 

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Köstebek'de senarist değişikliği yaşandı. Bilindiği üzere Ay Yapım ile anlaşması olan Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Leonardo DiCaprio'nun 2006 yılında çevirdiği Hollywood yapımı sinema filmi (The Departed) Köstebek filminden uyarlama yapılarak dizi versiyonu yazılıyordu. Bu senaryo yazımını Elif Usman yapıyordu. Usman'ın ülkemiz koşullarına uydurularak yazdığı senaryo, yapımcı firma tarafından beğenilmedi.

Bu defa bu görev Ertan Kurtulan'a verildi. şu sıralarda Kanal D'nin iddialı dizisi Poyraz Karayel'in senaryosunu Ethem Özışık ile yazan Kurtulan polisiye konularda deneyimli bir senaristimiz. Malumunuz Poyraz Karayel'in de konusu da polisiye. Ertan Kurtulan, "Köstebek" için nasıl bir senaryo ortaya konacak sabırsızlıkla bekliyoruz.

Eylül 2016 yeni sezonda Star Tv ekranlara gelecek yeni dizinin bir söylentiye göre Ocak 2017'e kalacağı söyleniyor.

Çağatay Ulusoy'un sevenleri sabırsızlıkla bu yeni diziyi bekliyor. Çağatay Ulusoy'da şu sıralarda tekrar Santa Monica'da günlerini geçiriyor. Yeni dizi projesindeki rolünü çalışıyor. Ayrıca dil eğitimine de devam ediyor. 14 Mayıs 2016 Tarihinde,  Ayvalık Cunda Adasında Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal ile yapılacak nikah törenine katılmak için yurda dönebilir. O zaman dizisinin yayın tarihi hakkında kendisinden net açıklama bekliyoruz.

BU3IBVZCUAIrkmp.jpg large

Sevilen oyuncunun ilk dizisi Adını Feriha Koydum ve ikinci dizisi Medcezir'den sonra Köstebek, 3.dizisi olacak. Aşk dizilerinden sonra, ilk defa bir polisiye bir dizide, daha sert bir karakterde ekranlara gelecektir. Romantik polisiye dizi diyebiliriz. Delibal sinema filminden sonraki Ulusoy'un performansı merakla bekleniyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..