Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Çağatay Ulusoy'un Yeni dizisinin adı ?

Çağatay Ulusoy'un Yeni dizisinin adı ?
 

Ay yapım önceki açıklamasında Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’ın yeni dizisinin adının muhtemelen "Aşk Hikayesi" olacağını açıklamıştı. Yeni gelişmeye göre Fox Tv.de yayınlanacak olan, yeni dizisi Güney Kore uyarlaması, “Özür Diliyorum seni Seviyorum” adını, yapım şirketi MF yapım “Aşk Hikayesi” olarak değiştirdi. Bu nedenle Ay Yapım senaristi, Ece Yörenç Eylül ayında başlayacak yeni dizilerinin adını değiştirmek zorunda kalacaktır.

Ay Yapım gelecek sezon ekrana gelecek bir proje için Çağatay Ulusoy’la anlaştığını açıklayarak, başarılı oyuncunun Selin Boronkay’ın şirketiyle de yollarını ayırdığını duyurdu. Yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Ay Yapım ile Sayın Çağatay Ulusoy gelecek sezon Eylül ayında ekrana gelecek bir proje için anlaşmıştır.

Sayın Çağatay Ulusoy bundan önceki projelerinde Sayın Selin Boronkay’ın şirketi S Management tarafından temsil edilmişti. Ay Yapım’ın da dahil olduğu taraflar arasında alınan ortak profesyonel karar uyarınca bu temsil sona ermiştir.

Bu kararın Sayın Ulusoy’a da Sayın Boronkay’a da hayırlı olmasını dileriz. Ay Yapım”

Şimdi her şey tamam. Ay yapım senaristi Ece Yörenç senaryoyu yazmaya başlayacaktır. Soru, Yeni dizinin adı ne olacak ?. Ben burada Çağatay fanları ve sevenleri için 3 dizi adı öneriyorum. Hangisini beğeniyorlarsa tercihlerini, face’den, twitter’den ya da bu sayfada belirtebirlerler. Böylece Sayın Ece Yörenç’e de yardımcı olabilirler. Ne dersiniz?

Dizimizin, The O.C. orijinal adı “Orange County”  (Turuncu İlçe)’dir.

1. Fakir Gencin Aşkı

2. Bebek de Aşk

3. Taşralı Kaan’ın Aşkı

Beğendiniz mi? Seçim sizlerin.

Şimdi dizimizin orjinalinin konusundan bahsedelim biraz. The O.C. dizisi Amerika’da 2003-2007 yılları arasında yayınlanmış ve tüm dünyada büyük bir ilgliyle izlenmişti. Dizide Amerika’nın en zengin semtlerinden birine gelen fakir gencin, zengin bir kıza aşkı çerçevesinde gelişen olaylar ele alınıyor.

Dilerim Sayın Ece Yörenç bize iyi monte eder, güzel bir iş çıkartır. Sonrası Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın performasına bağlı. Her ikisine de başarılar dilerim.

Çağatay Ulusoy o talihsiz olaydan bu yana 40 gündür, dinleniyor. Ben kendisine, sessizliğini bozmadığı, magazin basının karşısına çıkmadığı, dik duruşu ve kararlılığı için tebrik ediyorum. Doğru yoldasın Çağatay. Bravvo. Sevenlerin seni ekranda göreceği günleri bekliyor. Yolun açık olsun.

Tüm okuyucularıma sevgiler, saygılar.

Abdurrahman Balcılar

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..