Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy yeni dizisi "Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" ile çıtayı yükseltti!

Çağatay Ulusoy yeni dizisi "Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" ile çıtayı yükseltti!
 

Çağatay Ulusoyİçerde dizisinin final yapıp bitmesi ile çıtayı iyice yükseltti. Artık onu sevenleri normal bildiğimiz tv. dizilerinde göremeyecekler. Ücretli olan Netflix dizilerinde oynayacak! 2018 sezonunda dünya ülkelerinde hızla yayılmaya başlayan Amerikan kanalı Netflix'in ilk Türk dizi projesinde oynayacakmış.

Gelen bilgilere göre, yazar N.İpek Gökdel'in romanı olan 'Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi'nden Karakalem ekibi diziye uyarlayacak. Çağatay Ulusoy romanda geçen 'Yavuz' karakterini canlandıracakmış. Yavuz, Osmanlı İmparatorluğu'nun 9'uncu padişahı Yavuz Sultan Selim'in tılsımlı gömleğini bulup giymesi ile başlar. Sonrasında üstün güçleri olan bir kahramana dönüşür.

Edinilen bilgiye göre, Çağatay Ulusoy'un partneri olacak karakteri Neslihan Atagül'ün oynayacağı söyleniyor. Neslihan Atagül dizisi Kara Sevda da final yapmış sona ermiştir. Neslihan Atagül bildiğiniz gibi geçen yıl 9 Temmuz 2016 tarihinde Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik yapmıştı.

cats cu+

Neslihan Atagül'ün Çağatay Ulusoy ile iyi bir ikili olacakları şimdiden konuşulmaya başladı. Bu tarihi fantastik dizide aralarında nasıl bir aşk yaşanacağını dizide göreceğiz.

Televizyon Gazetesi.com'un haberine göre dizinin yapımcısı 03 Medya. Yağmur - Durul Taylan kardeşlerin yönetmenliğini yapacağı ve dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacağı yazılıyor.

N.İpek Gökdel'in yazdığı Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitabının tanıtım bülteninde yazılanlara göre;

"…İstanbul başka şehirlere benzemez!
Halep düşerse üzülür insan. Kabil düşerse canı acır.
Paris düşman postalını uzaktan görse bacaklarını aralar.
Berlin ikiye ayrıldı, dünya gene de dönmeye devam etti.
New York'un kalbine uçak sapladılar, düzen yeniden, yine kuruldu.
Ama İstanbul öyle mi ya!
Batı'nın sınırıdır burası. Doğu'nun başkenti...
Bu şehir dengede tutuyor dünyayı.
Tahterevallinin ortası…
İstanbul tökezlese insanlık düşer!..."

Yavuz: Beş yüz yıllık tılsımlı gömleğin gücüyle geçmişten el alan bir delikanlı… İstanbul'un muhafızı o!
Korkut: Âşık olduğu kadını elde eldebilmek için ölümsüzlüğün sırrını arayan tutkulu bir adam.
Aslı: Hiç bitmeyecek bir vicdan azabıyla yaşamaya çalışan, yükseklerde gezmeyi seven âşık bir genç kız.
Karakalem: Kadim kötülüğün yeryüzündeki gölgesi; rubi gözlü karga.
Ahmet: İstanbul'un dehlizlerini kendine yol yapan, uğradığı ihanetle ışığa küsen yakışıklı bir profesör.
Güneş: Güzelliği bahtsızlığına sebep bir kadın…
Hızır Ağa: Denizli'nin ücra bir köyünde, koca yüreği sırlarla dolu bir muhtar.

N. İpek Gökdel'in yazdığı Karakalem'de zaman içerisinde yapacağınız yolculuk, size tılsımlı bir İstanbul hikâyesi sunuyor!

Bu bilgiler netleştikçe daha detaylı bir blog yazısı yazacağım.

Bu yeni Netflix olayı Çağatay Ulusoy'un Dünya ülkelerinde daha da kendisini göstermesini sağlayacaktır. Ancak Türk sevenlerini üzecektir. Edindiğim bilgilere göre Netflix dizisini seyredebilmek için internet aboneliği ve de Netflix abonesi olmak gerekli. Bazı Avrupa ülkelerinde 9,99 Euro abonelik aidatı var. Tüm Dünya ülkelerinde Netflix üzerinden yayın yapan milyonlarca insan da Ingilizce alt yazılı olarak seyredecektir.

Çağatay Ulusoy şu günlerde Muğla Göcek sahillerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer ile tatil yapıyor, denizin tadını çıkartıyor. Onlar artık iki kanka, geçen yıl da Los Angeles'te bir araya gelmişlerdi.

Başak Hanım, instagram hesabından paylaştığı resimde; "asla aç kalmayız" notuyla iki can dostun dalgıç kıyafetli resmini paylaşmış.

DDk-ShiWsAEiUzQ

Çağatay'ın üzerindeki dalgıç kıyafeti hakkında yorum yaparsak; Yavuz Sultan Selim'in tılsımlı gömleğinden önce, garip bir dalgıç kıyafeti bana göre... Deniz altında Kıvanç Tatlıtuğ, Müren Balığı zannetmesin Çağatay'ı...

DDk8agxXgAAd1d1

Çağatay Ulusoy'u İçerde dizisinde çifte tabancalı olarak seyrettik, tılsımlı gömleği giyince 500 yıl öncesi iki elinde çifte kılıçlı olarak mı seyredeceğiz!

Bu söylediklerim espri.. Gerçek olan Çağatay Ulusoy, "Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi" ile çıtayı iyice yükseltti. Netflix dizisi hayırlısı olsun diyelim. Bu defa onu tüm Dünya seyredecek! Yolun açık olsun Çağatay...

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..