Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul doğumluyum. Sakarya Üniversitesi’nden mezunum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Şu anda Açıköğretim İşletme 3. sınıf öğrencisiyim. Ortaokuldan beri şiir ve deneme yazıyorum. Uzun süredir bitirmeye çalıştığım bir çocuk hikayem var. Çocukları çok sevdiğim için kısa masallar ve öyküler yazmaya çalışıyorum kendimce..

Devamı
 
 
Benim işim saymak

çok beğendim çok. inanın ki çok. bu 'çok' kelimesinin üstünde ne kadar durursam anlatabilmiş olurum ne kadar 'çok' beğendiğimi :) takipteyim...

13 Mart 2010 09:11
B.B.N.A.G.B.B.

yazılarınızı çok özlemiştim diyemiyorum kusura bakmayın, bu benim araştırmacı olmayan kişiliğimden kaynaklanıyor. her nedense ve her niyeyse internette bir siteye üye olunca, üye olmakla kalıyorum sadece. öyle kim var kim yok durun bi bakayım demiyorum. uzun lafın uzunu, dün gördüm, dün okudum, dün anladım ki, daha önce de buradaymışsınız. sizin açınızdan değişen bir şey yok, benim açımdan var, ekleyeyim mi önerimlerime dedim kendime. ekle ekle dedi iç ses. ama eklemedim henüz. ben de uzun süredir buradayım. yazıp çıkıyorum sadece. çok okuduğum söylenemez. söylenmemeli zaten. okumuyorum kimseyi evet. arada böyle gözüme çarparsa -ki gözüme çarpanları önerilerime ekliyorum- açıp okuyorum da, ha bak böyle biri de varmış diyorum kendime. bak böyle biri de varmış hakkaten. memnun oldum okuduğuma. ayrıca kapuska dediğinizde dünyalar durur benim için. ama kıymasız lütfen.

05 Mart 2010 11:06
Kara şiir

yazarken nasıldı bilemem ama okuması çok güzeldi... sevgiler...

02 Kasım 2009 16:01
 
Toplam blog
: 9
: 481
Kayıt tarihi
: 30.11.08