Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1953 Elbistan doğumluyum. Lise mezunuyum. Kamuda çalışıyorum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Kendimi, hayatı ve hayat içindeki her şeyi çok seviyorum. Sevgi beni hayata bağlıyor. Onun için yılgınlık göstermeyip hiç durup durmadan sürekli okuyup yazıp üretmeye çalışıyorum. Çünkü ben duygu, his ve sezgilerini güç..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Milletvekili maaş ve ayrıcalıkları Avrupa'yı solladı.

Zaten vekillerimiz Avrupalı. Biz asiller Afrikalıyız.

01 Ocak 2012 01:05
BOP’un amacı…

Sayın Nusret Kepapcı, Yazınızı okudum. Güzel ama unuttuğunuz bir şey var. Bizimkiler Batının Demokrasi havariliğine uyarak komşularımızla sıfır sorun dış politika diyerek korkarım hepsini sonunda bize düşman edecekler. Çünkü İsrail'e karşı Arapların yanında görünüp dostluklarını kazanıp sonra batının yanında yer alarak size demokrasi, özgürlük getiriyoruz diyerek hepsinin soyulup soğana çevrilmesi korkarım sonunda bizim gözlerimizi yaşartacak. Batılılar bu bölgenin tüm yer altı, yer üstü ve hazinelerindeki tüm banka hesaplarına el koyup sömürüp rahatına bakarken bizi de en yakın komşularımzızla hiç bitip tükenmeyecek düşman edecekler. Tabiki bu arada bizi de parçalayıp bölmezlerse. Yani biz BOP eş başkanı olarak dimyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan da olacağız gibime geliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

01 Eylül 2011 19:49
Var mı?

Filiz hanım, tebrikler çok güzel. ALLAH İKİ BAŞ YARATMIŞTIR. BİRİNİ OKUYUP ADAM OLSUN DİYE MEKTEBE, BİRİNİ DE PİŞİP AŞ OLSUN DİYE FIRINA VERİRİZ. Cahit KARAÇ DÜŞÜNMEYEN AKIL, EŞEKTE DE VAR. Cahit KARAÇ Düşüncesi varsa insan. Yoksa, görüntüde insan. Akledip düşünmüyorsa, Yok, eşekten farkı, Olsa da insan. Cahit KARAÇ

21 Ağustos 2011 01:18
 
Toplam blog
: 322
: 1004
Kayıt tarihi
: 08.03.08